Skype poate fi închis cu un mesaj text

1
619

Utilizatorii Skype se află într-o situaţie similiară cu cea a celor de iPhone care au început să aibă palpitaţii în urma erorilor survenite din cauza aplicaţiei Messages. Dacă în contextul iPhone discutam despre o resetare a terminalelor printr-un mesaj, în cel al programului Skype vorbim despre o simplă introducere a textului „http://:” pentru a genera automat închiderea.

Dacă plănuiţi să transformaţi clipele de fericire ale unei persoane în momente de stres şi panică, este necesar să introduceţi textul şi fereastra de Skype i se va bloca. Nu va dura foarte mult până ce pagina de chat se va închide, iar utilizatorul îşi va pierde cumpătul. Orice încercare de a redeschide programul va fi un eşec lamentanbil şi o pierdere de timp pentru că este foarte posibil să „crape” din nou.

O dezinstalare urmată de o reinstalare a programului Skype va fi inutilă pentru că persoana în cauză se va izbi de mesajul capricios, dat fiind faptul că programul va încerca să descarce întregul istoric al conversaţiilor.

Dacă sunteţi expeditorul şi aţi decis că este momentul să puneţi capăt calvarului, ştergeţi conversaţia, iar persoana care a primit mesajul va putea porni Skype fără a întâmpina probleme. Pentru utilizatorii Windows există şi a doua modalitate de a rezolva dificultatea : să facă downgrade la o versiune Skype de forma 6.x. Această soluţie nu este valabilă pentru cei care folosesc versiunile de mobil, fiind obligaţi să aştepte un update de la Microsoft.

După cum reiese din paragrafele anterioare, am dezbătut doar programul celor de la Microsoft şi răbdarea indivizilor. Cu toate acestea, calculatoarele nu sunt singurele afectate, problema fiind prezentă şi pe terminalele mobile la primirea textului pe iOS sau Android. Totuşi, spre deosebire de PC-uri, închiderea neaşteptată a aplicaţiei şi impedimentele inopinate pot fi combătute cu o reinstalare.

Acest bug este valabil pe Windows, Android şi iOS, dar nu reprezintă un pericol pentru utilizatorii Mac.

 

DigiPedia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.