Au apărut noi imagini cu Samsung Galaxy Note 5

0
659

Este aproape o certitudine faptul că Samsung va lansa un nou Galaxy Note în cursul acestui an, cel mai probabil în luna septembrie. Cel puțin în teorie, ar trebui să se numească Galaxy Note 5 și ar putea avea o dimensiune puțin mai mare decât predecesorul său (Galaxy Note 4): dacă zvonurile se dovedesc a fi adevărate, Note 5 va avea un display Quad HD de 5,9 inci, cu 0,2 inci mai mare decât display-ul unui Note 4.

Recent, au apărut unele imagini care pretind să înfățișeze huse de protecție pentru Note 5, permițându-ne astfel să ne imaginăm și cum va arăta noul telefon. Un alt set de imagini a fost distribuit pe Twitter (în acestea, husele prezentate sunt transparente) iar două dintre ele, nu foarte clare, par a reprezenta chiar un Galaxy Note 5, deși pentru moment autenticitatea lor nu poate fi verificată.

Alleged-Galaxy-Note-5-renders-and-cases (1)

Husele transparente pentru Note 5 prezintă decupaje în partea din spate, probabil pentru cameră, LED-flash și senzorul pentru monitorizarea ritmului cardiac. Există de asemenea 4 decupaje în partea inferioară a husei, a căror dimensiune ar fi potrivită pentru un S pen, un difuzor, un port de încărcare și unul jack pentru căști, de 3,5 mm. La fel ca Note 4, pare să aibă butonul de pornire în partea dreaptă iar tastele pentru pentru reglajul volumului în partea stângă.

Alleged-Galaxy-Note-5-renders-and-cases (3)

Alleged-Galaxy-Note-5-renders-and-cases (2)Note 5 ar putea avea o grosime de 7,9 mm, care s-ar situa între cea a unui Galaxy S6 (6,8 mm) și Galaxy Note 4 (8,5 mm).

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.