Naviforce NF9044M Military, design atrăgător şi materiale de bună calitate pentru un ceas low-cost

0
1326

Ceasurile inteligente au devenit cele mai în vogă produse din ultimii ani, însă nu toate persoanele au ales această opţiune, majoritatea preferând un ceas simplu, capabil să afişeze doar ora, cu un design cât mai atractiv, astfel încât să capteze privirile tuturor curioşilor. Astăzi nu am de gând să va prezint un ceas inteligent, nu sunt împotriva lor, ci din contră, îmi plac majoritatea funcţiilor oferite de acestea, însă câte odată mai trebuie să ne întoarcem şi la orgini, la ceasurile de mâna simple, acelea care erau folosite doar pentru a afişa ora.

SKU1856372

Naviforce NF9044M este dovada vie că ceasurile clasice nu au încetat din producţie. Acesta, aduce printre simplele elemente de afişaj, noi descoperiri în domeniul designului, făcându-l de această dată să arate precum un ceas militar. Datorită faptului că poartă un model simplist şi care iese destul de repede în evidenţă, ceasul poate fi folosit de către orice bărbat doritor să se afirme cu un accesoriu inteligent.
Ceasul poate rezista în apă, până la o altitudine de 30 de metri, poate fi folosit atât pentru evenimente casual cât şi pentru cele de business iar în ciuda faptului că arată atât de bine, este dedicat doar bărbaţilor.

Produsul poate fi achiziţionat de la BangGood.com la preţul de $12,00.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.