Au apărut primele zvonuri despre caracteristicile noului iPhone 7

0
693

Incontestabil iPhone 6 și 6 Plus încă domină piața mondială a smartphone-urilor dar recentele două flagship-uri lansate de Samsung, Galaxy S 6 și Galaxy S 6 Edge au atras atenția consumatorilor din întreaga lume printr-o serie de caracteristici de calitate cum ar fi încărcarea wireless și afișarea pe părțile laterale ale ecranului. Cu orgoliul puțin rănit și nedorind să cedeze poziția de lider, nu numai ca vânzări dar și ca performanțe ale produselor, cei de la Apple pregătesc o mulțime de caracteristici noi, uimitoare pentru următorul lor flagship, iPhone 7.

Istoria sugerează că Apple a avut nevoie de puțin timp pentru a depăși cu următorul său flagship produsele lansate de rivalii săi. Această concurență dintre cele două mari companii Apple și Samsung este benefică pentru consumatorii din întreaga lume, ce așteaptă cu sufletul la gură apariția noului iPhone 7 ale cărui câteva noi caracteristici au fost deja divulgate de surse din interior. Prima caracteristică revoluționară ar fi funcția de ”touch ID” pe întreg ecranul, nu numai pe butonul ”home” așa cum este la iPhone 5S și 6.

O altă caracteristică nouă ar fi funcția ”force touch”, cu ajutorul unor minusculi electrozi dispuși în jurul retinei ecranului, iPhone 7 poate distinge între o apăsare ușoară și o presare mai puternică, pentru fiecare dintre aceste acțiuni existând comenzi specifice diferite.
O caracteristică nouă pentru Apple ar fi încărcarea bateriei wireless, iPhone 7 aliniindu-se la această facilitate adoptată de ceva timp de alte flagship-uri concurente.

După inovația celor de la Samsung ce au putut afișa prima oară pe laterala ecranului Galaxy Note Edge, Apple ar putea redefini cu propria-i eleganță această caracteristică spectaculoasă. Nu în ultimul rând , Apple lucrează la ameliorarea singurelor minusuri constatate la iphone 6 și promite că bateria noului iPhone 7 se va încărca complet în numai 10-15 minute și nu aproape 2 ore ca până acum iar memoria noului flagship va fi de minim 2 GB de RAM. Acestea ar fi primele zvonuri dar până la lansarea iPhone 7 vor mai apare cu siguranță și alte surprize din parte celor de la Apple.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.