Baia care se curăță singură! Un nou proiect al celor de la Boeing

0
513

Atunci când nu există nici o altă soluţie, apelăm la băile publice, însă de cele mai multe ori suntem inhibaţi de miile de bacterii ce îşi fac veacul peste tot în baie. În România în special, băile publice nu reprezintă un interes pentru oameni, tocmai de aceea nu sunt nici persoane care să se ocupe de curăţenia şi dezinfectarea unei astfel de încăperi. Nu numai la noi în ţară se petrece o astfel de neglijenţă, pese tot în lume întâlnim băi publice pline de bacterii. Văzând că nimeni nu ia nici o soluţie, cei de la Boeing vor să vină pe piaţă cu un model de baie publică capabilă să se cureţe singură.

Astăzi vorbim strict despre băile din avion, pentru că indiferent de firma cu care te deplasezi, indiferent de clasa low-cost sau business, se întâmplă ca baia să îţi stârnească o totală neplăcere pentru a o folosi. Pentru ai mulumi atât pe cei ce călătoresc în clasa business cât şi în clasa low-cost, cei de la Boeing lucrează la un model de toaletă capabilă să se cureţe singură. Potrivit informaţiilor oferite de aceştia, sistemul de funcţionare nu este deloc complicat, atunci când o persoană părăseşte toaleta, pe baza unui sistem motorizat capacul se ridică iar prin intermediul unei lumini speciale se va face dezinfecţia. Este vorba despre lumina ultravioletă, singura capabilă să ucidă toate bacteriile si să reducă din miros.
Mai exact, cei de la Boeing oferă acest sistem automatizat pentru a vă scuti de atingerea a tot felul de butoane pentru igienizare, astfel încât să nu mai luați în nici un fel contact cu suprafaţa contaminată.

ba

Dezvoltatorii acestui sistem de curăţare au afirmat deocamdată că baia publică cu auto igienizare mai are nevoie de ceva timp pentru testare ca înainte să fie pusă în avioane. Totodată, aceasta va putea fi integrată și in băile publice din instituții.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.