Camera pentru selfie-uri Podo

0
760

Podo este o cameră care poate fi controlată de pe telefon prin Bluetooth și care se poate lipi pe aproximativ orice obiect cu suprafața dreaptă spre exemplu pe mobilă, pe plafonul mașinii, pe perete sau chiar pe tavan pentru cele mai reușite selfie-uri.

Utilizarea lui Podo este simplă. O lipești, o conectezi la device-ul tău cu ajutorul Bluetooth-ului, vizualizezi imaginea pe ecranul device-ului cu ajutorul aplicației Podo și faci poza care va fi transferată imediat în memoria device-ului.

Design-ul lui Podo este un simplu pătrat rotunjit la colțuri ce oferă o portabilitate foarte bună cu dimensiunile de doar 50*50*25 mm. Podo vine în două variante de culori, albastru și roșu și cu suprafața lipicioasă de durată care se poate reînnoi cu doar puțină apă după care va deveni iar la fel de lipicioasă ca la început.

Podo vine cu un senzor de imagine de 8 MP ce are și bliț integrat și cu capacitatea de a filma cu rezoluția de 720p cu 30 FPS iar bateria de 600 mah rezistă până la două ore de filmare. Utilizarea lui Podo se poate face de pe orice device cu Android sau iOS. Memoria internă a lui Podo este de 4 Gb, vine dotat cu un accelerometru ce va roti imaginea ca poza să fie tot timpul în poziția corectă.

Podo a fost lansat prin campania Kickstarter și a atins într-un timp foarte scurt suma aleasă de 50.000$. Prețul de lansare a lui Podo este de 99$ iar terminalele vor fi expediate începând cu August 2015

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.