Cei de la Nintendo lovesc din nou!

0
725

Cei de la Nintendo au zdruncinat industria jocurilor video astăzi când au decis să devină parteneri cu compania japoneză DeNA care crează jocuri pentru smartphone-uri și telefoane mobile.

Decizia acestora de a deveni parteneri nu ar fi fost o foarte mare surpriză dacă miile de propuneri anterioare de a lansa jocuri video pe telefon împreună cu cei de la Nintendo nu ar fi fost respinse de fiecare dată de directorul general Satoru Iwata.

Cel mai probabil această decizie a fost luată de Iwata după scăderea drastică a profitului din ultimii ani datorită incapacității acestora de a se adapta de pe platforma DS la 3DS și implicit de la Wii la Wii U.

Astfel cei de la Dena, împreună cu Nintendo și-au pus mințile la contribuție încercând să lucreze la un nou „hit” în industria jocurilor pentru a reveni din nou pe picioare.

Așteptările sunt destul de ridicate când vine vorba de un nou joc, plus că Nintendo are și un istoric lung în a fi unul dintre cei mai mari producători de pe această nișă. Însă, după cum susținea și Iwata, este foarte posibil ca să ne alegem nu doar cu „Super Mario Bros” pentru versiunea mobilă, ci este posibil să avem parte de ceva chiar mult mai bun.

Factorul cel mai important al producătorilor de la Nintendo în evaluarea progresului este dacă aceștia vor reuși să se adapteze pe platforma celor de la DeNA. În mod cert va fii foarte greu, dar nu imposibil! Însă având în vedere faptul că ei se mândresc cu performanța de a produce cât mai multă calitate comparativ cu restul producătorilor, tind să cred că aceștia chiar știu ce fac!

În final vom putea observa rezultatul colaborării dintre cei doi giganți, poate bucurându-ne de un alt succes la nivel mondial pe această nișă. Celor de la Nintendo le urăm numai bine și sperăm să auzim de la ei numai vești bune!

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.