Canon a creat un modul Wireless pentru încărcarea aparatului foto

0
481

În urma unui mic eveniment, cei de la Canon au anunţat un nou dispozitiv capabil să îi scape pe utilizatori de cea mai mare grijă, mai exact încărcarea aparatulu foto. E drept, e ceva mai greu să încarci un aparat foto profesional, asta datorită dimensiunii lui cât şi a greutăţii, chiar unele dintre ele având nevoie să le fie scoasă bateria pentru a fi încărcată separat într-un încărcător special. Însă, trecând cu vedere aceste aspecte, în special cel cu încărcarea separată a bateriilor, Canon a creat de data aceasta cel mai mare ajutor pentru posesorii de aparat foto.

Poate că până la momentul de faţă deja te-ai obişnuit cu încărcarea Wireless a telefonului sau a tabletei, însă multe alte gadgeturi nu au fost la fel de privilegiate, oferindu-le în continuare încărcarea standard prin intermediul USB. Canon este una dintre puţinele companii care au reuşit să integreze acest sistem pentru aparatele foto. Cu ocazia Canon Expo la New York, cei de la Canon au anunţat un gadget capabil să ofere încărcare Wireless tuturor viitoarelor modele din serie. Terminaul, care va servi şi ca bază de încărcare, poartă denumirea de Connect Station şi este cu mult mai fiabil şi mai diferit în comparaţie cu Connect Station CS100, un alt dock anunţat de Canon în prima lună a acestui an.

Canon-CS100_2-1024x769

Modelul Connect Station CS100 nu era tocmai o platformă de încărcare Wireless pentru aparatul foto, însă putea transmite imagini şi clipuri video prin WiFi şi NFC. Desigur, cei de la Canon au păstrat o parte din tehnologia aplicată pe modelul CS100, astfel încât atunci când îţi pui aparatul foto la încărcat să îţi realizeze un backup complet a tuturor fişierelor din aparat, baza de încărcare având in componență un HDD de 1TB, suficient cât pentru a stoca o grămadă de imagini şi clipuri video. Cu siguranţă nu veţi avea probleme cu spaţiul de stocare atunci când plecaţi în vacanţă, preferând să luați în schimbul laptop-ului viitorul Connect Station de la Canon.

Viitorul produs Canon dispune şi de un port HDMI, dedicat în special redării directe a conţinutului în format 4K pe ecranul televizorului sau a monitorului. Singurele informaţii pe care nu le deţinem în acest moment sunt legate de disponibilitate şi preţ, însă aşteptăm noi informaţii din partea celor de la Canon.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.