Seashell Sport4, recipient de apă şi player de muzică într-un singur pachet

0
557

Recipient de apă şi player de muzică? Cum vine asta? Nici eu nu am mai văzut un asemenea sistem dar pare a fi unul genial. De ce să cari două lucruri după tine când le poţi avea pe amandouă într-un singur pachet? Aşa s-au gândit şi producătorii acestui gadget. Cum ar fi dacă atunci când faci sport pe lângă recipientul de apă beneficiezi şi de muzică? Dacă până acum v-am prezentat tot felul de produse, acum e rândul unuia ceva mai neobişnuit dar foarte folositor.

201508260938348363

Seashell Sport4, aşa cum a fost denumit de către producători îţi poate oferi un spaţiu dedicat apei sau a altor băuturi lichide cât şi un player de muzică. Fie că pleci într-o plimbare cu bicicleta, te duci la pescuit sau pur şi simplu te plimbi prin parc şi ai nevoie de apă, Seashell Sport4 îţi poate oferi exact ceea ce ai nevoie plus un player bonus.
Capacitatea de susţinere a lichidului este de 400 ml, playerul de muzică poate dispune de conectivitate Bluetooth 4.0 iar sunetul redat de acesta este clar şi fără nici-un fel de distorsiune. Sistemul ce stă la baza sticlei dispune de un slot pentru card MicroSD, sunet de înaltă calitate cât şi de o baterie care conform testelor efectuate, rezistă până la 8 ore de redare intensă. În ciuda elementului audio integrat, întregul ansamblu nu cantărește mai mult de 205g.

201508260938349940

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui sistem este reprezentat de faptul că întregul proces audio nu dispune de butoane pentru schimbarea melodiilor sau controlul volumului, totul fiind bazat pe comenzi vocale, astfel încât experienţa de utilizare să fie cât mai accesibilă. Desigur, ca orice alt modul audio acesta poate fi conectat la computer pentru transfer de fişiere sau încărcare cu energie electrică cât şi la bluetooth în cazul în care doriţi să transferaţi muzică de pe terminalul vostru mobil.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiztionat de pe GearBest.com la preţul de $17.45.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.