Carcasa modulară Moscase sporește performanțele smartphone-urilor

0
475

Indiferent de telefonul mobil deținut folosim carcase pentru a evita șocurile și de asemenea încercăm să prevenim deteriorarea gadeget-urilor utilizate.

Google lucrează la Project Ara de ceva timp, un prototip pentru un viitor telefon modular, ce pare foarte apropiat ca design şi funcţionalitate de un produs comercial. Poartă numele de Spiral 2 şi este un dispozitiv ce permite personalizarea sa ţinând cont de preferinţele fiecăruia. Nu se cunoaşte o dată precisă privind disponibilitatea lui pe piaţă,  dar privim optimişti către viitor, sperând ca în decursul acestui an să fie lansat. Google a creat până în momentul actual pentru acest telefon 11 module individuale din punct de vedere al funcţionalităţii, dintre acestea 10 fiind integrate defalcat. Un atu veritabil este bateria ce poate fi înlocuită fără a necesita închiderea dispozitivului. Mai jos veţi găsi un video în care este prezentat prototipul Project Ara.

Carcasele telefoanelor mobile nu au decât un scop clar şi precis : protejarea telefonului. Există şi momente de plus tehnologic când diferite companii oferă publicului carcase ce pot fi catalogate cu foarte mare uşurinţă gadget-uri. În cazul de faţă, discutăm despre dispozitivul denumit Mosecase, o carcasă modulară cu două bucăţi distincte : prima derivând din scopul său predefinit, acela de a proteja telefonul mobil, iar a doua poate îndeplini diverse funcţii.

Despre telefonul modular avem detalii suficiente astfel încât să fim plăcut uimiţi de capacităţile sale, dar această carcasa Moscase oferă 5 funcţii de-a dreptul uluitoare ţinând cont că este doar un accesoriu.

Înainte de toate, ea sporeşte performanţele telefonului mobil conferindu-i, aşadar, un aer de „geniu” . Dispune de patru module cu scopuri individuale : rocker, booster, collector, breathlyzer. Rocker adaugă un set de difuzoare puternice telefonului ; booster creşte autonomia şi spaţiul de stocare fiind în acelaşi timp un hard disk portabil ; collector este un modul ce permite smartphone-ului încărcarea utilizând energia solară ; breathlyzer măsoară volumul de alcool din organism.

Momentan, producătorii încearcă să procure 150.000 de dolari pentru a lansa Moscase pe piaţă.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.