Ce aşteptări au românii de la Samsung Galaxy S7? (pamflet)

0
896

Deşi sunt cetăţean român şi îmi plac tradiţiile şi obiceiurile din ţara în care am crescut, nu mă pot abţine să nu fac un review ceva mai amuzant despre Samsung Galaxy S7.

Atunci când vine vorba de cumpărarea unui telefon de ultimă generaţie, românii îşi calculează dinainte fiecare bănuţ. Dacă s-ar putea să fie gratis, ar fi şi mai bine. Chiar dacă producătorii specifică dinainte performanţele noului Galaxy S7, întotdeauna se trezeşte cineva să întrebe ce jocuri poate rula, sau aplicaţii. Suntem puţin mai diferiţi şi nu o spun cu răutate, într-un fel sau altul ne place să punem întrebări chiar dacă majoritatea nu au sens.

Dacă ar fi să ne luăm după cerinţele unui român adevărat, Galaxy S7 ar fi trebuit să fie cel mai multifuncţional telefon din lume pentru a-şi merita banii. În principal, dacă s-ar putea în loc de carcasă să aibă un grătar unde să îşi pregătească micii, eventual şi un suport pentru cafea sau bere, poate chiar şi o scrumieră, deşi nu o va folosi niciodată, ar fi perfect.
Că să fie cu adevărat un telefon pur românesc, Galaxy S7 ar trebui să aibă „aghiazmă de prună” în loc de gelul folosit pentru răcire, nu de alta, dar dacă se evaporă vreodată, avem din plin cu ce să îl înlocuim.

Un alt element tipic românesc, este că atunci când un utilizator neexperimentat îşi cumpără un telefon inteligent, în loc să citească manualul de instrucțiuni, sună la reprezentanță pentru a afla ceea ce are nevoie. Ah, era să uit, un român adevărat nu va cumpăra niciodată noul Samsung Galaxy S7 dacă nu are preţul negociabil.

Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.