ASUS a lansat în România monitorul de gaming ROG Swift PG348Q

0
624

Cei de la ASUS sunt specialişti atunci când vine vorba de gaming, având o serie largă de produse ce pot garanta performanța ideală in jocurile video. Compania s-a afirmat în general cu accesorii şi periferice pentru Gaming, însă nici laptop-urile sau sistemele desktop nu le-au lipsit din „arsenal”.

De data aceasta spre exemplu, ASUS a lansat în România un monitor curbat special conceput pentru a fi folosit în jocurile video. Noul monitor, ROG Swift PG348Q, aduce îmbunătăţiri uriaşe la modul de interacţiune cu utilizatorul, acum având parte de un ecran curbat care să ofere un unghi de vizionare mai clar. Totodată, monitorul este dedicat şi celor ce lucrează în domeniul de fotografie, editare video, ecranul fiind ultra-wide, permiţând astfel un spaţiu uriaş pentru multitasking.

Încă de la primul contact cu ASUS ROG Swift PG348Q vei rămâne surprins de calitatea imaginii, dispunând de o rezoluţie de 3440 x 1440 pixeli, într-o diagonală de 34 de inch, cu un aspect ratio de 21:9. Mai mult decât atât, acesta beneficiază de o rată de refresh de 100Hz cât şi de tehnologia Nvidia G-SYNC, eliminând în totalitate desincronizările dintre placa video şi monitor. ASUS nu s-a oprit aici, adăugându-i şi trei tehnologii pentru îmbunătăţirea experienţei de gaming.

GamePlus: oferă utilizatorului oportunitatea de a afişa pe ecran o ţintă digitală, un cronometru şi numărul de cadre pe secundă.

GameVisual: se ocupă cu optimizarea modurilor de redare în funcţie de tipul jocului, respectiv Racing, Indie, RTS/RPG, FPS s.a.m.d.

Ambele tehnologii prezentate mai sus, fac ca acest monitor să devină unul dintre cele mai bune de pe piaţă, atât pe domeniul de gaming cât şi pe cel de editare foto/video. Pe lângă toate acestea, monitorul mai dispune de un design unic, având o ramă foarte subţire, cât şi un picior de stabilizare cu tehnologii de ultimă generaţie, ce îi permit acestuia să proiecteze logo-ul ROG direct pe masa de lucru.

Noul monitor ASUS va fi disponibil în magazine începând cu jumătatea lunii martie, având un preţ de aproximativ 5990 lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.