Ce înseamnă YouTube Red şi ce beneficii îţi poate aduce în schimbul a 10 dolari?

0
509

În urma mai multor zvonuri, oficialii YouTube au anunţat lansarea noului serviciu de streaming contra-cost, denumit şi YouTube Red.

Încă de acum un an de când au început speculaţiile cu privire la apariţia YouTube Red, s-a vorbit despre implementarea unui sistem cu plată pentru accesul către videourile de pe Youtube. Majoritatea internauților au crezut că noua platformă va oferi utilizatorilor doar şansa de a scăpa de reclame, dar iată că se pune accentul mai mult pe crearea de conţinut exclusiv abonaţilor. Din punct de vedere tehnic scăparea de reclame de pe YouTube era deja foarte folosită prin intermediul AdBlock, motiv pentru care nu înţeleg de ce au introdus această variantă în metoda plătită, e un fel de a spune ”am aruncat banii pe fereastră”. Dacă nu veneau cu posibilitatea de a viziona conţinut exclusiv, cei de la YouTube nu aveau nici-o şansă în faţa masei largi de fani, întrucât nimeni nu a înţeles vreodată de ce să plătească să scăpe de reclame dacă noi avem deja alte mijloace pentru a eficientiza acest modul.

Ce veţi primi în schimbul celor 10 dolari pe lună pentru abonarea la YouTube Red? În primul rând, precum am precizat şi mai sus, veţi scăpa de reclame şi veţi avea posibilitatea de a salva clipurile pentru a le viziona în modul offline. YouTube Red mai vine cu o funcţie interesantă şi anume aceea că o să aveţi posibilitatea de a asculta conţinut exclusiv, chiar şi cu ecranul de la telefon sau tebletă stins. În aceeaşi bani, aceştia vă mai oferă accesul către YouTube Gaming şi YouTube Music, două noi servicii ce promit să vină cu rapiditate pe piaţa media.

YouTube Red se va lansa pentru prima dată în Statele Unite, urmând să apară treptat şi în celelalte ţări, asta doar doar după data de 28 octombrie. De asemenea, platforma YouTube va continua în mod gratuit şi cu posibilitatea de a renunţa la reclame prin intermediul AdBlock.

Dacă doriţi să aflaţi şi mai multe informaţii vă invităm să urmăriţi clipul video de mai jos realizat de către fondatorii CreativeMonkeyz în cadrul transmisiunii live de pe Twitch.tv:

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.