Cea mai mică cască bluetooth din lume caută finanţare pe KickStarter

0
615

KickStarter anul acesta a fost gazda unora dintre cele mai inovatoare şi mai interesante gadgeturi. Mii de producători au ales să îşi promoveze produsul în folosul strângerii de fonduri pentru punerea în producţie. Cel mai interesant gadget ce mi-a atras atenţia zilele acestea pe Kickstarter este o cască extrem de mică, poate că cea mai mică din lume, capabilă să fie de neobservat atunci când o foloseşti.

Motorola Moto Hint este un gadget destul de interesant datorită dimensiunilor sale foarte reduse, însă dezvoltatorii de pe KickStarter vor să le dovedească tuturor cât de mult a evoluat tehnologia în acest scop şi cât de mică poate fi o cască audio. Noul produs poartă denumirea de dot(punct), iar dacă vă întrebaţi de ce au ales acest nume, răspunsul vine de la sine, gadgetul fiind extrem de mic şi având o formă rotundă. Căştile bluetooth în general sunt extrem de folositoare, oferindu-ne şansa de a scăpa de grija cablurilor şi a le folosi într-un mod cât mai confortabil. Cel mai deranjant lucru la aceste tipuri de gadgeturi este aspectul, care de cele mai multe ori ne face să arătăm precum nişte roboţi din filmele S.F ale anilor 80.

Pentru a pune punct acestei generaţii de căşti audio bluetooth, se pare că cei de la DOT au găsit soluţia ideală, fapt pentru care au reuşit să strângă 300.000 de dolari finanţare pentru viitorul lor proiect. Casca, cântăreşte doar 3,5 grame, nu vă incomodează atunci când faceţi sport şi are o autonomie de nouă ore pentru convorbiri şi şase ore de ascultat muzică. Produsul, conform producătorilor va costă în jur de 59 de dolari, iar pentru un sistem stereo preţul se ridică până la 80 de dolari. Cea mai mică cască din lume va ajunge pe piaţă în luna septembrie a acestui an.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.