„The Talos Principle: Road to Ghenna” are multe de arătat

0
558

Dezvoltat de firma croată Croteam și urmând a fi publicat de Devolver Digital, jocul The Talos Principle va fi îmbunătățit prin adăugarea pack-ului Road to Gehenna care aduce și mai multă filosofie, istorie, provocări și personaje noi. Iată câteva imagini:

https://www.youtube.com/watch?v=ZqcUeq1ATGI

Lansat încă de pe 11 decembrie 2014 pentru Windows, Linux și OS X, The Talos Principle e un joc video puzzle de tip first-person a cărui storyline prezintă acțiunile lui Talos, un robot din mitologia greacă. Jucătorul trebuie să preia rolul robotului pentru a explora un număr de peisaje ce afișează locuri demolate a unui posibil viitor îndepărtat, dispuse fiind sub forma a peste 120 de jocuri de tip puzzle. Robotul protagonist se alege cu conștiință umană, după care o voce robotică numită Elohim îl informează despre crearea mai multor lumi care trebuiesc explorate pentru a fi colectate mai multe sigilii utile ce vor fi obținute drept recompense la sfârșitul puzzle-urilor rezolvate, urmând ca scopul final să fie câștigarea unui soi de înțelepciune.

Noul pack al jocului The Talos Principle poate fi jucat de pe PC, Playstation 4 și telefoanele cu Android, va fi disponibil pe Steam începând de pe 23 iulie, iar cât despre preț, nu există informații clare despre acesta. Planul inițial presupunea divizarea lui Road to Gehenna în peste 100 de DLC-uri diferite la prețul de 5$ fiecare, însă nimic nu este cert.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.