Cea mai nouă metodă de plată online este cartea de credit de unică folosinţă

0
353

Jumătate din internauţii români sunt reticenţi atunci când vine vorba de cumpărături online. Cu toate acestea, numărul care apelează la shopping-ul online a crescut în ultimii ani.

Privacy.com vrea să sporească încrederea utilizatorilor de internet faţă de cumpărăturile online cu ajutorul produsului lor „Pay with Privacy”, un serviciu ce-ţi pune la dispoziţie oricând şi oriunde propriul creator de carduri digitale Visa.

De fapt, cartea de credit creată cu Privacy nu este un card ca toate celelalte. În schimb, este un număr de card de credit generat aleatoriu de pe site-ul Privacy.com, oferit utilizatorului cu ajutorul unui addon pentru browserele Chrome şi Firefox, sau cu ajutorul aplicaţiei iOS. Odată folosit, cardul este programat să se auto-distrugă, astfel nu vei mai fi expus la alţi factori de risc cum ar fi anumite terţe care ar putea folosi metoda de plată pentru alte achiziţii.

Din păcate, serviciul este la început de drum şi este disponibil doar în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, conceptul de carte de credit de unică folosinţă vine ca o gură de oxigen pentru americanii care se confruntă cu tot felul de fraude în mediul online. Este doar o chestiune de timp până când serviciul se va bucura de succesul meritat şi se va extinde în toată lumea, inclusiv în România.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.