Cea mai periculoasă și trăznită metodă de a-ți încărca telefonul

0
671

Chiar dacă videoclipul de mai sus aduce a „Russian prank” încărcarea bateriei unui telefon prin intermediul șinelor de cale ferată este o metodă dovedită din punct de vedere științific.

Multe linii rulează un voltaj scăzut prin șine, astfel încât stațiile să poate determina locația exactă a fiecărui tren. Tocmai de aceea este atât de periculos. Cineva care ar încerca să –și încarce bateria telefonului așa, nu numai că ar risca să fie călcat de tren dar întreruperea alimentării șinelor ar periclita întregul sistem, trimițând cel mai probabil informații false semnalizatoarelor care controlează tiparele trenurilor. Din fericire, acest experiment a fost efectuat sub supravegherea unui lucrător feroviar cu experiență.

Cu toate că forma de energia obținută este incompatibilă, realizatorul videoclipului a folosit un redresor pentru a împiedica șinele să-i distrugă „cărămida” Nokia.
Până să vă apucați să dați iama prin telefoanele vechi și să experimentați, țineți cont că o astfel de acțiune este ILEGALĂ.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.