Isterie în comunitatea nVidia! Sute de sisteme au fost compromise din cauza noii actualizări pentru placa video

0
847

Noul update nVidia 364.47 face ravagii în rândul utilizatorilor de plăci video concepute de companie. Cum s-a mai întâmplat și altă dată… nVidia a dat cu oiștea-n gard, pe românește, lansând un driver cu probleme, care a pus pe butuci nenumărate sisteme de operare.

Forumul Ge-force s-a umplut în câteva minute de utilizatori panicați că nu-și mai pot porni computerele, unii chiar acuzând defecțiuni hardware, aceștia exprimându- și nemulțumirea și pe pagina de facebook a nVidia. Nici până la această oră, oficialii companiei nu au retras noul update și zeci de computere sunt afectate cu fiecare minut care trece. De asemenea, este foarte curios, dar în același timp tragic faptul nici un reprezentant nu a făcut o declarație oficială, nici măcar după ce forumul a adunat 12 pagini de plângeri în doar câteva ore.

Untitled

De aceea, îi sfătuiesc pe cei care nu au instalat această actualizare să n-o facă deocamdată. În cazul în care ai instalat deja actualizarea, poți încerca dezinstalarea ei repornind sistemul de operare în Safe Mode, asta dacă acesta nu este compromis total și mai bootează.
Dacă totuși dezinstalarea driverului în Safe mode eșuează, mai poți face o încercare utilizând programul de aici http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.