Cerinţele oficiale de sistem pentru Assassin’s Creed Syndicate

0
483

Cu toate că jocul este disponibil pentru console, majoritatea gamerilor aşteaptă o versiune a acestuia şi pentru PC, însă fără a şti care sunt cerinţele reale de sistem.

S-au depus mii de ore de efort pentru a scoate la capăt acest joc, pentru a oferi la final o poveste şi un gameplay de bună calitate, dar cu toate acestea nu este perfect. Fanii au aşteptat cu mult interes şi entuziasm ca seria Assassin’s Creed să continue, dovadă fiind jocul Syndicate în care acţiunea se petrece în Londra victoriană. Problema în rândul gamerilor a apărut atunci când au aflat că nu toţi vor primii jocul în acelaşi timp, cu toate că a fost pe lista de precomenzi. În principal cele favorizate au fost platformele PlayStation 4 şi Xbox One, urmând ca peste ceva timp să apară şi pe PC.

Versiunea de PC a fost anunţată tocmai pentru data de 19 septembrie, dar ne-au lăsat timp destul să ne pregătim calculatoarele pentru viitoarea configuraţie cerută de joc.

Cerinţele minime de sistem pentru Assassin’s Creed Syndicate:

  • Procesor Intel Core i5 2400 tactat la o frecvenţă de 2.5 GHz sau un AMD FX 6350 de 3,9 GHz.
  • 6GB de memorie RAM
  • Nvidia GeForce GTX 660 sau un AMD Radeon R9 270.

Cerinţele recomandate de sistem pentru pentru Assassin’s Creed Syndicate:

  • Intel Core i7 3770 sau AMD FX3850 tactat la o frecvență de 4GHz
  • 8GB de memorie RAM
  • Nvidia GeForce GTX 760/GTX 970 sau AMD Radeon R9 280X cu 3/4GB VRAM.

Acum că aveţi specificaţiile oficiale pentru noul joc, vă mai rămâne doar să faceţi o comparaţie între componentele pe care le deţineţi acum şi ceea ce ar mai trebui să achiziţionaţi pentru a beneficia de un gameplay de bună calitate şi în 60 de FPS-uri.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.