Cubot H1, phablet-ul cu procesor Quad Core şi 2GB de memorie RAM

0
604

Cubot, pentru cei care încă nu au avut până acum posibilitatea de a auzi de acest brand, reprezintă o companie producătoare de telefoane din China, bazată în mare parte pe sistemul de operare Android. Compania, în ciuda faptului că nu este la fel de cunoscută precum Huawei, ZTE, Lenovo, Meizu sau Xiaomi, reuşeşte cu succes să menţină un standard cu mult mai ridicat de calitate şi să ofere produse cu performanţe inedite.

Publicată de TouchNews.ro pe Luni, 23 noiembrie 2015

Cei de la Cubot dispun de o gamă variată de telefoane şi phablet-uri, însă nouă ne-a fost atrasă atenţia de un model care întradevăr poate atinge performanţe de top cu un buget adaptat la buzunarele tuturor. Cubot H1 are la bază o întreagă echipă de profesionişti, care au reuşit să scoată pe piaţă un produs cu adevărat special, atât din punct de vedere a modului de utilizare cât şi a costurilor de producţie. Telefonul Cubot H1, este îmbrăcat într-o carcasă dintr-un plastic foarte bine finisat. Dimensiunile îi sunt adaptate şi gândite astfel încât utilizatorul să beneficieze de o experienţă cât mai comodă atunci când îl utilizează, având margini de 0.92 cm, o înălţime de 15.45 cm şi o lăţime de 7.66 cm. Display-ul, care reprezintă şi el tot un element de design dar totodată şi un element hardware ce ajută la utilizarea device-ului, are o dimensiune de 5.5 inch, ideală pentru multi-tasking sau vizionare de conţinut media. De asemenea, telefonul dispune de butonul clasic on/off, două butoane de volum, trei butoane senzitive şi desigur porturi pentru conectarea căştilor şi a cablurilor USB.

Publicată de TouchNews.ro pe Luni, 23 noiembrie 2015

Sub carcasă telefonul ascunde o performanţă de top, având un procesor MTK6735 Quad Core tactat la o frecvenţă de 1.0GHz, 2GB de memorie RAM, 16GB spaţiu de stocare și conectivitate de tip 4G pentru viteze ridicate de transfer. Datorită specificaţiilor sale, device-ul este foarte comod în utilizare, fără întreruperi sau intervenții din partea sistemului cu privire la sacadare. Tot în baza hardware a acestuia, sunt prezente şi două camere foto/video, având una principală de 8.0 MP şi una secundară pentru conversaţii de tip video calling de 5.0 MP. Ultimul element important din această parte hardware este reprezentat de baterie, care de data aceasta este adaptată cu succes la performanţe, avand o capacitate de 5200mAh.

Dacă doriţi să aflaţi şi mai multe informaţii despre dispozitiv, vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi găsit la GearBest.com cu un discount de 30% la prețul de $128.93.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.