THL T11 prezent pe piața de phablet-uri puternice

0
439

Cu siguranţă dacă sunteţi un utilizator ”casual” şi nu v-aţi gândit vreodată ce performanţe pot să aducă telefoanele din China, este timpul să vă familiarizaţi şi să descoperiți un telefon mai puţin cunoscut dar capabil de performanţe similare terminalelor de top din această categorie, mai exact THL T11. Telefonul THL T11 nu îşi propune să devină cunoscut doar prin marketing, acesta îşi creează o întreagă reclamă prin performanţă, calitate şi disponibilitate la preţ redus.

Publicată de TouchNews.ro pe Luni, 23 noiembrie 2015

Intrând direct în subiect, astăzi vom avea şansa de a face cunoştinţă cu ceea ce reprezintă şi ceea ce poate să ofere telefonul THL T11. Începând de la design, device-ul se prezintă a fi unul foarte elegant. Are un display de 5.0 inch cu o rezoluţie de 1280 x 720 HD, dispune de două butoane fizice pentru volum, un buton pentru on/off şi porturile aferente oricărui terminal, mai exact portul USB şi cel dedicat conectării căştilor. THL T11 se prezintă foarte bine la dimensiuni, fiind adaptat pentru fiecare utilizator, având o înălţime de 144mm, o lăţime de 70mm şi o grosime de doar 8mm. Marginile telefonului sunt uşor rotunjite, iar carcasa acestuia dispune de o gamă variată de culori, lăsându-vă astfel oportunitatea de o alege pe cea care să vi se potrivească.

Publicată de TouchNews.ro pe Luni, 23 noiembrie 2015

Dacă până acum am vorbit despre design şi despre modul elegant în care se prezintă, e timpul să vedem ceea ce se ascunde în interiorul lui, mai exact pe partea hardware acolo unde performanţa se întâlneşte cu utilizatorul, împreună alcătuind un mediu de lucru propriu şi de bună calitate. În primul rând telefonul se prezintă cu un procesor MTK6592 Octa Core Cortex-A7 tactat la o frecvenţă de 1.7GHz, un nucleu grafic Mali-450MP, 2GB de memorie RAM şi 16GB spaţiu de stocare cu posibilitatea extinderii prin intermediul unui card de memorie de 32GB. Tot aici se regăsesc şi două camere foto/video, mai exact una principală de 8.0MP şi una secundară pentru video calling de 5.0MP. Telefonul excelează şi la capitolul bateriei, având o capacitate de 2300mAh. Singurul element ce dezavantajează modul de funcţionare al telefonului, este datorat lipsei reţelei 4G, care de altfel ar fi putut oferi o viteză ridicată pentru navigarea pe internet.

Dacă doriţi să aflaţi şi mai multe informaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi găsit pe GearBest.com cu un discount de 14% la preţul de $161.23.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.