Zopo Speed 7, phablet-ul cu ecran de 5 inch şi 3GB de memorie RAM

0
552

Competiţia pe piaţa de phablet-uri este în continuă creştere. De câţiva ani de când a apărut termenul de phablet, producătorii au început să îşi schimbe obiectul de activitate şi să producă tot mai multe astfel de terminale. Phabletul se prezintă în principal ca un telefon cu un display mai mare, mai încăpător şi dedicat celor ce au nevoie de multi-tasking. Un astfel de dispozitiv care să îndeplinească cu succes cerinţele şi specificaţiile pe care ni le dorim, este Zopo Speed 7.

Publicată de TouchNews.ro pe Luni, 23 noiembrie 2015

Încă din nume, telefonul semnifică ceea ce va oferi în schimbul sumei plătite şi anume performanţă şi rapiditate pe perioada utilizării. Începând de la design, acesta se prezintă a fi un terminal de succes. Are un display de 5.0 inch cu o rezoluţie de 1920 x 1080 FHD, de foarte bună calitate, capabil să redea o imagine clară indiferent de unghiul de vizionare. Pe partea laterală a terminalului se regăsesc butoanele de volum, butonul pentru on/off, portul de încărcare pe USB şi cel pentru jack-urile de 3.5mm. Din punct de vedere a dimensiunii acestuia, este foarte bine optimizat astfel încât să poată fi folosit de un număr cât mai mare de persoane, având o înălţime de 14.61 cm, o lăţime de 7.06 cm şi o grosime de doar 0.865 de cm.

Publicată de TouchNews.ro pe Luni, 23 noiembrie 2015

Pe partea hardware, telefonul excelează la fel de bine, având un procesor Octa Core tactat la o frecvenţă de 1.5GHz, un nucleu grafic Mali-T720, 3GB de memorie RAM şi 16 GB spaţiu de stocare cu posibilitatea extinderii prin intermediul unui card de până la 64 de GB. Sistemul de operare este Android 5.1, ceea ce înseamnă că vă va oferi acces la toată gama de produse şi aplicaţii din magazinul celor de la Google. Aria de conectivitate a acestuia acaparează toate tehnologiile de pe piaţă, inclusiv 4G, WiFi, GPS şi 3G. Camerele foto/video sunt bine optimizate şi oferă o experienţă plăcută, având pe cea principala un senzor de 13.2MP iar pe cea secundară un senzor 5.0 MP. Bateria terminalului are o capacitate de 2500mAh, suficient cât să acopere o mare parte din necesităţile zilnice.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi găsit pe site-ul GearBest.com cu un discount de 51% la preţul de $154.99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.