Star Wars: The Force Awakens va fi disponibil şi pe platformele de realitate virtuală

0
459

Fiind unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, Star Wars: The Force Awakens va primi o versiune specială pentru realitatea virtuală. Odată cu lansarea filmului, care va avea loc luna viitoare, producătorii vor ieşi pe piaţă şi cu un produs dedicat pasionaţilor realităţii virtuale.

Conform informaţiilor primite până la această oră, se pare că întregul ansamblu se află pe masa de dezvoltare a celor de la Google în parteneriat cu Verizon, urmând ca pe data de 2 decembrie să fie lansat oficial. Pentru realizarea acestei minunăţii a realităţii virtuale, inginerii împreună cu întreaga echipă de producţie vor include experienţa Google Cardboard Virtual Reality, îmbinând toate elementele şi scenele din povestea filmului Star Wars: The Force Awakens cu ceea ce înseamnă realitate virtuală. De asemenea, acesta va veni la pachet şi cu o aplicaţie dedicată, disponibilă atât pe iOS cât şi pe Android.

Publicată de TouchNews.ro pe Marţi, 24 noiembrie 2015

Până la momentul de faţă majoritatea celor ce au apucat să testeze produsele cu adevărat inovatoare în industria realităţii virtuale au fost de părere că sistemul celor de la Google, mai exact „Cardboard” nu este cu adevărat un modul complex, însă acum vor avea un motiv în plus să se răzgândească, întrucât dezvoltatorii promit o experienţă total diferită şi cu mult mai îmbunătăţită. Conform celor relatate, produsul va putea fi achiziţionat începând cu data de 2 decembrie prin intermediul magazinelor Verizon, fiind disponibil în patru variante. Intregul proiect a fost realizat cu ajutorul grupului de dezvoltatori Industrial Light & Magic’s ILMxLAB şi s-a aflat pe bancul de lucru timp de şase luni, motiv pentru care aşteptările noastre vor trebui să fie cu adevărat satisfăcute.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.