DOOGEE F3 Pro, smartphone-ul cu specificaţii impresionante

0
576

Din punct de vedere a evoluţiei şi a dezvoltării tehnologiei smartphone-urilor, s-a ajuns un rezultat absolut neasteptat, un rezultat care poate să ofere tuturor oamenilor posibilitatea de a a avea acces la internet şi la o masă largă de informaţii, doar cu o investiţie minimă. Dacă vorbim despre preţuri reduse şi despre calitate, ne putem rezuma la un telefon din gama promoţiilor celor de la GearBest, mai exact modelul Doogee F3 Pro.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 25 noiembrie 2015

Telefonul face parte din seria DOOGEE şi promite să ofere o experienţă de lucru cât mai comodă. Încă de la design, dispozitivul aduce un plus din punct de vedere a eleganţei şi a capacităţii sale de a interacţiona cu utilizatorul. Marginile îi sunt puţin rotunjite, partea din spate aduce senzaţia de lemn proaspăt tăiat iar cea din faţă combină toate elementele esenţiale unui astfel de device pentru a face utilizarea cât mai uşoară. Pe partea exterioară telefonul dispune de două butoane pentru volum, un buton de pornire/oprire şi trei butoane senzitive precum „Home, Înapoi şi Informaţii”. Display-ul are o dimensiune de 5.0 inch cu o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli şi este ideal pentru multi-tasking, aplicaţii, jocuri şi conţinut media. Dimensiunile telefonului sunt foarte bine alese, astfel încât utilizatorul să poată să îl utilizeze doar cu o singură mână, având 14.3 cm înălţime, 7.09 cm lăţime şi 0.69 cm grosime.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 25 noiembrie 2015

Partea hardware a terminalului Doogee F3 Pro, acoperă cu succes performanţa necesară pentru a rula aplicaţiile şi jocurile din magazinul celor de la Google. Din start telefonul ne surprinde cu un procesor Octa Core tactat la o frecvenţă de 1.3GHz, un nucleu grafic Mali-T720, 3 GB de memorie RAM şi 16GB spaţiu de stocare cu posibilitatea extinderii prin intermediul unui card microSD până la 128GB. La capitolul conectivităţii acesta dispune de reţele 4G, 3G, WiFi, GPS, Bluetooth şi toate celelalte aferente terminalelor de acest gen de pe piaţă. Sistemul de operare este Android 5.1 şi aduce împreună cu el o serie de aplicaţii preinstalate ce promit să îţi ofere o experienţă de lucru cu mult mai îmbunătăţită. De asemenea terminalul vine cu două camere foto/video performante şi bine optimizate, una principală de 13.0MP şi una secundară de 5.0MP.

Pentru mai multe informații și specificații vă invităm să accesați site-ul producătorului. Produsul poate fi găsit în oferta celor de la GearBest cu un discount de 49% la preţul de $159.99. Totodată vă recomandăm să aruncaţi o privire în lista de BlackFriday a magazinului, pentru a fi la curent cu toate ofertele şi promoţiile mai avantajoase.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.