#CES2016: Lenovo şi Google au prezentat un nou model de telefon

0
392

La #CES2016 se văd primele rezultate ale parteneriatului dintre Google şi Lenovo, respectiv prezentarea cu detalii şi imagini a unui prototip de telefon capabil să interacţioneze cu mediul înconjurător prin intermediul a două camere situate pe marginea terminalului.

Noul prototip de telefon va transmite informaţii către mediul înconjurător pe baza sistemului de realitate augumentată, astfel încât să ofere utilizatorului şansa de a interacţiona într-un mod cât mai uşor cu aplicaţia. Potrivit spuselor acestora, noul prototip de telefon va fi lansa în vara lui 2016, oferind deja câteva imagini pentru ai lăsa pe curioşi să îşi facă o idee cu privire la ceea ce va avea de oferit. De asemenea, cei de la Lenovo au mai precizat că preţul unui asemenea terminal va fi sub 500 de dolari, urmând să sufere modificări în funcţie de regiunea în care va fi livrat.

Concept-telefonul-Tango-800x450

De asemenea ne-au fost făcute şi prezentările cu interfaţa hardware a acestuia, având la interior un procesor Qualcomm, nu ştim cu exactitate modelul, însă presupunem că Snapdragon 820 va fi singurul capabil să ducă întregul proces de randare, prelucrare şi afişare a imaginii într-un spaţiu 3D direct din mediul înconjurător. Aceştia ne-au mai oferit şi informaţii cu privire la ecranul telefonului, având o diagonală de 6.5 inch.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.