#CES2016: Intel a scos pe piaţă o nouă versiune de Compute Stick

0
521

Intel a lansat în cadrul #CES2016 o nouă versiune pentru Compute Stick. Este întradevăr un device mult mai puternic şi rezolvă o mare parte din probleme primei versiuni, însă din păcate preţul său a crescut enorm în comparaţie cu cel existent deja pe piaţă.

Dacă până acum nu aţi avut şansa să testaţi un Intel Compute stick, vă putem spune că este un device de mici dimensiuni, asemeni unui stick USB, ce ascunde în carcasa lui un întreg sistem tehnologic, pe baza căruia se poate rula o platformă de operare, astfel încât să poată transforma orice device într-un adevărat computer. Prima versiune de Intel Compute Stick a adus de asemenea noutăţi în domeniul tehnologiei, însă noua lansare din partea celor de la Intel vine la pachet cu o serie largă de avantaje şi cu un preţ pe măsură.

03

Prima versiune spre exemplu nu era foarte sprintenă, iar din punct de vedere a conectivităţii nu oferea posibilitatea conectării unei tastaturi sau a unui mouse. Noua generaţie rezolvă de asemenea aceste probleme, ba mai mult aduce o serie largă de îmbunătăţiri, care cu siguranţă vor fi pe placul tuturor celor ce au avut până acum, sau şi-au dorit un astfel de device inteligent pentru a-şi transforma televizorul într-unul smart. Pretul pentru o singură  bucata este de 400 de dolari pentru versiunea Core M3 și 500 de dolari pentru Core M5.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.