#CES2016 va aduce anul acesta cele mai importante tehnologii ale viitorului

0
415

În fiecare an, în luna ianuarie se organizează cea mai mare expoziţie din tehnologie, respectiv CES (Consumer Electronics Show). Aceasta are loc în Las Vegas şi aduce odată cu ea, lansarea şi prezentarea unor tehnologii ale viitorului. Anul acesta spre exemplu, #CES2016 va fi gazdă a unora dintre cele mai râvnite gadgeturi din lume şi nu numai, având pe listă în special maşini de spălat, căşti, smartphone-uri, încărcătoare wireless, case inteligente, televizoare şi multe altele. Pe lângă prezentarea celor mai noi produse, vom avea parte de informaţii cu privire la aria de dezvoltare în care se îndreaptă tehnologia în viitor. De asemenea, momentan #CES2016 nu ne prezintă în totalitate surprizele din cadrul expoziţiei, lăsând loc de interpretări până la data evenimentului.

Publicată de TouchNews.ro pe Sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Huawei la #CES2016

Cei de la Huawei au reuşit să se facă văzuţi de mai bine de doi ani în cadrul CES, în 2015 spre exemplu reuşind să fie în pragul atenţiei prin intermediul lui Nexus 6P, terminal lansat în parteneriat cu Google. Anul acesta ne aşteptăm să vedem o evoluţie din în ce mai bună, atât pe plan profesional cât şi financiar pentru Huawei, pe internet circulând deja zvonuri cu privire la o posibilă lansare a lui Mate 8 şi pentru celelalte ţări, la momentul de faţă fiind disponibil doar în Europa şi Asia. De asemenea, compania a mai anunţat că îşi va face prezenţa la CES în SUA pentru a prezenta trei dintre cele mai aşteptate produse ale anului, respectiv Honor 5x, Honor 6 Plus şi Honor 7. Mai mult decât atât, se zvoneşte şi despre o posibilă lansare a unui ceas inteligent marca Huawei.

Cei de la Huawei fiind doar un exemplu a tuturor producătorilor ce vor fi prezenţi cu gadgeturile şi produsele ce urmează a fi lansate. Huawei, Samsung, Sony, LG, Asus, HTC, Qualcomm, Nvidia, Intel şi mulţi alţi producători îşi vor face prezenţa cu dispozitivele viitorului. Evenimentul va avea loc in perioada 6 – 9 ianuarie! Toate informațiile cu privire la lansările si prezentările oficiale pot fi gasite in categoria CES2016 pe site-ul nostru.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.