Chinezii lansează OnePlus 2 la un preț imbatabil

0
818

Potrivit unei publicații din China, luna iulie ne va face cunoscut noul smatphone OnePlus 2 ce va continua să uimească lumea prin pretul accesibil și specificațiile de ultimă generație.

Carl Pei, directorul executiv al OnePlus va dezvălui în cadrul unei conferințe de presă telefonul inteligent OnePlus 2.

Așa cum este de asteptat pentru anul 2015, OnePlus 2 va veni pe piață cu noi specificații de o calitate ireprosabilă. O cameră principală de 13 megapixeli, un ecran cu dimensiunea de 1080 x1920, Qualcomm Snapdragon 810 asociat cu 3Gb RAM ridică ștafeta în rândul telefoanelor inteligente. Deși nu oricine optează pentru un telefon cu un display generos, OnePlus 2 va avea un ecran de 5,5 inchi numai bun pentru funcțiile deținute.

Chiar dacă deține aceleași specificații cu Xperia Z3+ sau HTC One M9, smartphone-ul OnePlus2 va porni de la pretul de 1999 Yuani în China, aproximativ 322 de dolari. Originalul OnePlus debutând cu prețul de 349 dolari pentru modelul de 16 Gb, iar pentru modelul de 64 Gb prețul de start fiind de 399 de dolari. În ziua de azi prețul a scăzut drastic până la suma 50 de dolari, deci OnePlus 2 trebuie să ia masuri de siguranță înainte de lansare pentru a nu ajunge în acelasi punct critic.

Indiferent de dificultățile estimate, de problemele modelului anului precedent, OnePlus 2 iși va face lansarea cu un număr fix de telefoane inteligente, construcția acestora crescând la cerere.

Succesul neașteptat al OnePlus a făcut ca cele 100.000 de telefoane estimate pentru vânzare în anul 2014 să nu fie de ajuns, vânzările crescând până la peste 1 milion de aparate în ianuarie 2015.

Să nu uitam că OnePlus One s-a dovedit a fi un device prietenos pentru dezvoltatori și s-a vândut intr-un număr mult mai mare decât cel asteptat.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.