CHROMEBOOK-uri ASUS, HAIER SI HISENSE la preţuri accesibile

0
923

   Introduse în urmă cu patru ani, chromebook-urile au avut parte de o publicitate extraordinară în rândul studenţilor, profesorilor, oamenilor de afaceri etc.  Sunt accesibile ca preţ şi combină avantajele unui laptop cu cele ale unei tablete dar păstrând design-ul si portabilitatea unui notebook.Principalele caracteristici sunt : rezoluţia HD, posibilitatea de reîncărcare a bateriei cu orice încărcător de telefon mobil non-Apple si SSD.

    ASUS Chromebook Flip, ASUS Chromebook C201, Haier Chromebook 11 si Hisense Chromebook vor intra pe piaţă într-un timp foarte scurt.

    ASUS Chromebook Flip are un ecran IPS de 10,1 inch la rezoluţie HD 1280×800 pixeli, cântărind sub 1 kg si având o grosime de 15 mm şi punând la dispoziţie o cameră web HD (720p). Încorporarea unui display tactil aduce la pachet permisiunea de a se plia pana la 360 de grade folosindu-se astfel ca notebook, cât şi ca tabletă cu touchscreen. Partea de hardware aduce un procesor Rockchip quad-core la 1.8 GHz pe ARM Cortex-A17, placa grafica integrata ARM Mali 760 quad-core, sistem de operare Chrome OS şi 2 GB / 4 GB de memorie internă, 16 GB spatiu de stocare eMMC.Lista de specificaţii vine cu Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth v4.0, 2x port USB v2.0, slot de card microSD si o baterie cu autonomie de functionare de pana la 10 ore.Din punct de vedere al design-ului, noul Chroomebook de la ASUS, este fabricat din metal.

 

 

Asus-Chromebook-Flip-640x465

 

     ASUS Chromebook C201 include o baterie cu autonomie de funcţionare de până la 13 ore. Fiind un Chromebook are protecţie anti-virus si işi face update în mod automat,deci utilizatorii beneficiază de ultimă generaţie in materie de protejare si îmbunătăţire. Chromebook-ul C201 este uşor de utilizat acest lucru datorându-se display-ului de 11,6 inch la rezolutie HD de 1366 x 760 pixeli. Specificaţiile din echipamentul hardware sunt similare cu cele ale Chroomebook-ului Flip.


Haier-Chromebook-11

 

Haier Chromebook 11 şi Hisense Chromebook au lista de specificaţie relativ echivalentă cu cea a Chromebook-ului ASUS C201 începând cu echipamentele fizice până la ecranul identic de 11,6 inch la rezoluţia HD de 1366×760 pixeli.Diferenţa o face bateria cu autonomie de funcţionare de până la 8 ore. Ca un plus adus de Haier Chromebook 11 adus educaţiei este varianta Haier Chromebook 11 e disponibilă pentru activităţilor formale şi non-formale.

Hisense-Chromebook

Modelele de Chromebook-uri de la ASUS, Flip si C201, vor fi puse la vânzare în decursul acestei primăveri la preţul de 250 de dolari, respectiv 170 de dolari. Modelele Haier si Hisense au fost lansate în această săptămână preţul de 150 de dolari.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.