Clash of Clans a devenit cel mai profitabil joc din Finlanda

0
543

Jocurile pe Android au fost reprezentate în general de Candy Crush, primul joc care a reuşit să obţină cu adevărat supremaţia atunci când vine vorba de cele mai jucate titluri din Google Play. Fiind un joc de top, desigur că a avut şi competitori, unul dintre ei fiind Clash of Clans, care a reuşit să strângă într-un timp extrem de mic un număr record de jucători.

Chiar dacă aveţi o aplicaţie instalată, cu siguranţă aţi văzut cel puţin o dată o reclamă cu privire la Clash of Clans. Jocul este disponibil la momentul de faţă atât pe Android cat si iOS, întocmai pentru a putea fi accesat de o masă cât mai largă de oameni. Cu toate că are o vechime de câţiva ani, producătorii au ştiut cât de mult să investească în marketing pentru a ajunge printre cele mai jucate jocuri din lume pe mobile.

Jocul a generat în timp fabuloasa sumă de 871 milioane de euro şi continuă să facă profit în continuare. Desigur că are şi competitori din punct de vedere a profitului, Candy Crush fiind situat tot în aceeaşi arie. Cu toate că jocul Candy Crush reuşea să genereze în anul 2014 câştiguri de 1.3 miliarde de dolari, în 2015 profitul a scăzut brusc.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.