Codrin Bradea aka Satana a lansat un joc video pentru PC

0
1572

Deşi aşteptăm cu sufletul la gură un nou episod din frumoasa serie „Sâmbăta cu Satana”, se pare că de data aceasta Codrin Bradea ne-a surprins într-un mod plăcut, cu un joc video pentru PC.

Tunelul, aşa cum a fost denumit de Codrin, este primul sau joc creat vreodată. Potrivit informaţiilor publicate de autor pe pagina oficială de Facebook, jocul s-a aflat în programul de dezvoltare aproximativ 34 de ore, astfel încât să ofere la final un gameplay de circa 5 minute. Tunelul, este un joc care combină mai multe elemente de gameplay, având în componența sa voci şi indicaţii de orientare în limba română. Nu ştiu câte jocuri sunt dezvoltate la momentul de faţă în limba română, însă Codrin a ales să apeleze la limba românească din pricina multor cuvinte ce pot fi cu subînţeles.

De asemenea, fiind un joc de proporţii mici nu vă oferim prea multe informaţii cu privire la acţiunea petrecută în acesta, dorim să vă lăsăm plăcerea de al juca şi de a ne spune o părere. Trebuie avut în vedere faptul că „Tunelul” este dezvoltat de o singură persoană doar în câteva ore pe motorul grafic Unreal Engine, ceea ce înseamnă că aşteptările voastre nu vor trebui să depăşească limita imposibilului. Orice tânăr are dreptul să îşi exerseze cunoştinţele atât în programe cât şi în domeniul graficii, tocmai de aceea noi îl încurajăm pe Codrin să vină pe viitor cu un nou joc sau de ce nu, cu o versiune imbunătățită a celui deja existent la download.

Tunelul este un joc gratuit şi poate fi descărcat direct de pe pagina oficială a lui Codrin Bradea, sau doar prin simpla apăsare a butonului de [DOWNLOAD]. Vă dorim distracţie plăcută!

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.