Cum poţi trimite SMS-uri gratuite de pe PC?

0
572

Cel puţin o dată ţi-ai pus întrebarea „Cum pot trimite SMS-uri gratuite de pe pc?”. Dacă eşti un utilizator experimentat în informatică cu siguranţă ai habar de serviciile de transfer a SMS-urilor direct din sistemul computerizat, însă dacă abia te-ai apucat de online şi nu ştii foarte multe informaţii, acest scurt tutorial îţi va putea fi de ajutor.

SMs-urile la momentul de faţă reprezintă o metodă „învechită” prin intermediul căreia oamenii pot purta conversaţii de tip text de la distanţă, fără să aibă nevoie de acces la o reţea de internet. SMS-ul are o întreagă istorie în spate, el fiind accesibil oamenilor încă de pe vremea primului telefon mobil. SMS-urile au suportat schimbări majore în ultimii ani, acum putând fi folosite direct de pe calculator în mod gratuit.

Cel mai probabil unele persoane sunt sceptice în privinţa SMS-urilor, tocmai de aceea sunt de părere că nu au nevoie de un serviciu atât de învechit, acum având la dispoziţie Messengerul de pe Facebook şi multe alte aplicaţii. Întradevăr, de când au apărut aplicaţiile de chat în online, oamenii au început să uite SMS-ul, motiv pentru care astăzi dorim să vă readucem aminte că aveţi şansa de a folosi acest serviciu de telefonie mobilă şi direct de acasă.

Pe internet puteţi găsi o gamă diversificată de site-uri ce promit să vă ofere şansa de a trimite SMS-uri către persoanele dragi. Unele site-uri mai bune, altele mai rele, însă cert este că sistemul funcţionează şi vă puteţi bucura de el. Noi dorim să vă oferim o listă scurtă cu site-urile ce îşi dau silinţa în a realiza servicii de bună calitate pe acest domeniu, fără să vă pierdeţi din timpul vostru preţios căutând pe internet tot felul de informaţii.

Lista site-urilor ce oferă servicii de SMS online:

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.