OLX și problemele de securitate

0
660

 

Deşi OLX reprezintă la momentul de faţă un site de succes pe nişa de vânzări/cumpărări din mediul online, se pare că problemele de configurare încă le mai dau bătăi de cap dezvoltatorilor.

https://www.youtube.com/watch?v=nroWS4KpsCI

Ieri, pe data de 7 februarie 2016 am primit un e-mail oficial din partea OLX în care eram informat cu privire la securitatea contului meu. În e-mail se specifica că am fost conectat de pe două conturi, ceea ce este total fals. Cel mai probabil printr-un sistem automatizat, site-ul a cunoscut adresa mea ip ca fiind comună cu cea a persoanei care s-a conectat de pe contul din e-mail. Nu am auzit niciodată de persoana cu care mi-a fost asociată logarea mea pe cont, tocmai de aceea vă îndemn ca în momentul în care primiți un astfel de e-mail să alegeţi doar ceea ce vi se potriveşte, respectiv contul vostru oficial.

În footer-ul de la e-mail cei de la OLX au mai precizat:

Important de știut

Până alegi contul pe care îl păstrezi, toate conturile au funcţionalităţi limitate. Adică nu poţi adăuga anunţuri noi sau reactualiza pe cele deja existente. Poţi totuşi să îţi ştergi anunţuri, respectiv să faci schimb de mesaje pe anunţurile deja active.

Ce mai aştepţi? Alege un singur cont şi foloseşte-l ca şi până acum. Dar doar pe acesta.

Untitled

Posibil să fi fost o eroare de sistem, însă aşteptăm să vedem dacă dezvoltatorii OLX vor avea amabilitatea de a ne trimite un răspuns cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.