Computerul din carton te poate păcăli foarte uşor

0
437

Ca pasionaţi de tehnologie tot timpul ne-am dorit să avem un computer cât mai performant, însă monetarul de cele mai multe ori ne-a stat în cale în a ne realiza o astfel de „jucărie”. Gamerii visează la rezoluţii 3x4K, o putere de calcul care să stoarcă energia din sursă şi desigur toate acestea să fie băgate într-o carcasă care să atragă privirile tuturor.


De cele mai multe ori avem tendinţa să căutăm cele mai performante componente pentru pc-ul nostru, însă bugetul nu ne permite să dispunem de asemenea avantaje, motiv pentru care în majoritatea cazurilor în loc de X80 GTX alegem seria X70 GTX sau de ce nu X60 GTX. De asemenea aceeaşi metodă o aplicăm şi pentru celelalte componente ale pc-ului.

pc-8Pentru a beneficia de un computer de ultimă generaţie (cel puţin la aspect), Mickey W, un tânăr pasionat de tehnologie a realizat un calculator din carton. Acesta a conceput fiecare componentă, ţinând cont de detalii şi adăugând elemente care să facă lucrarea să arate precum computerul original. Desigur că nu este un sistem funcţional, însă aspectul şi modul său de prezentare este uimitor, dându-ţi impresia la prima aparenţă că este vorba despre un computer real. Tânărul a realizat acest model de computer, întocmai pentru a-şi dovedi capabilităţile din punct de vedere grafic şi a le demonstra oamenilor că până şi tehnologia se poate transforma la un moment dat în artă.

Fără prea multe cuvinte vă dorim vizionare plăcută şi aşteptăm părerile voastre cu privire la creaţia lui Mickey W:

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.