X3 Soul, noul device a celor de la Allview

0
501

Allview a lansat oficial noul terminal mobil, Allview X3 Soul.

Allview X3 Soul face parte din gama generaţiei a treia de telefoane inteligente produse de companie. X3 Soul este şi se comportă precum orice alt device inteligent de pe piaţă, însă avantajele oferite în plus sunt extrem de bine primite. În primul rând, telefonul dispune de un procesor True Octa Core pe 64 de biţi şi 3GB de memorie RAM, o performanţă relativ mare pentru aplicaţiile disponibile în magazinul celor de la Google. Pe lângă performanţă, telefonul se poate lăuda şi cu o capacitate de 32 de GB, dedicaţi exclusiv stocării informaţiilor şi fişierelor dorite de utilizator. De asemenea, cei de la Allview s-au gândit şi la persoanele ce îşi doresc mai mult spaţiu de stocare pe device-ul lor portabil, motiv pentru care au introdus un slot microSD capabil să suporte o capacitate de până la 128GB. Telefonul este dotat şi din punct de vedere a conexiunii, având la dispoziţie 4G cu standardele TDD şi FDD, indiferent de slotul sim pe care utilizatorul doreşte să îl utilizeze.

perspectiva_1_gold_1Allview X3 Soul dispune totodată de un design care atrage atenţia, fiind foarte bine finisat astfel încât să te bucuri de fiecare dată atunci când utilizezi telefonul. Spre exemplu, carcasa este realizată în proporţie de 89% din metal şi este ajutată de un design unibody, dar mai mult decât atât aceasta va permite disiparea cu uşurinţă a căldurii, astfel încât telefonul să poată beneficia de temperatura optimă de funcționare, astfel incât să nu afecteze în nici un fel performanţa.

perspectiva_2_gold_1De asemenea nu puteam să nu iau în considerare display-ul de 5.5 inch HD, care este însoţit de un ecran Gorilla Glass 3, astfel încât să ofere o rezistenţă ridicată la zgârâieturi sau şocuri. Camerele foto ale terminalului sunt foarte bine alese, având un senzor de 13 megapixeli pentru cea principală cu 5 lentile ce vor oferi o deschidere a diafragmei f/2.0, cât şi o cameră secundară de 5 megapixeli, suficient de capabilă cât să realizeze selfie-uri de bună calitate. În final telefonul se poate lăuda şi cu o baterie de 3150mAh, care conform producătorului poate rezista până la 900 de minute în convorbire şi 210 ore în modul stand-by.

Dacă doriţi să vă achiziţionaţi Allview X3 Soul trebuie sa aveți in vedere faptul că preţul este în jur de 1.499 lei, iar precomenzile pot fi realizate începând de astăzi, urmând ca livrările să vină tocmai pe data de 15 februarie.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.