Conferința de presă E3 al celor de la EA: informații despre program și live streaming

0
496

Știm cu toții că faimoasa companie Electronic Arts a jucat un rol crucial până acum în industria jocurilor pe calculator, cele mai răsunătoare creații fiind cele din seriile FIFA, Need for Speed, Battlefield sau The Sims. Odată cu târgul de jocuri E3 din acest an care se apropie cu pași repezi, cei de la EA vor dezvălui detalii importante privind multe din viitoarele lor proiecte, precum FIFA 16, o variantă remasterizata pentru Need For Speed, Star Wars: Battlefront, NHL 16, NBA Live 16, Minions Paradise, Miror’s Edge Catalyst, Madden NFL Mobile și altele.

După cum ne-am obișnuit în trecut, o parte din viitoarele jocuri vor fi disponibile și pentru diverse console și smartphone-uri, cei de la EA nemulțumindu-se prin a-și semna prezența doar asupra jocurilor de calculator. Prezentările lor din cadrul E3 2015 sunt printre cele mai așteptate de către comunitatea gamerilor, dar pe lângă jocurile menționate vom putea afla detalii și despre alte creații mult-așteptate precum Uncharted 4, Final Fantasy 7, Minecraft, Halo 5, ReCore, Fallout 4, Plants vs Zombies, Dark Souls 3, Dark Zone, Rainbow Six Siege, Ion, Rise of the Tomb Raider, Rare Replay, Sea of Thieves, Fable Legends sau Gears of War 4. De asemenea ne așteptăm și la dezvăluirea în detaliu a unor componente hardware ce țin de gaming, precum îmbunătățirea consolei Xbox One astfel încât să poată rula peste 100 de jocuri pentru Xbox 360. Lansarea controller-ului Xbox Elite va reprezenta un alt eveniment important, deoarece acesta beneficiază de butoane reprogramabile, D-pad și alte funcții interesante.

Cei de la Electronic Arts își vor prezența la conferința E3 câte un trailer și o variantă demo pentru fiecare joc nou și puteți vizualiza totul live prin intermediul YouTube-ului începând de astăzi, 16 iunie și până pe 19 iunie. Major Nelson (Larry Hryb) de la Xbox Live și Acey Bongos (Graeme Boyd) vor fi prezentatorii unei emisiuni de o oră care se va desfășura după conferința de presă, zilnic, în care vor fi dezbătute subiectele prezente la E3.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.