P6 Qmax, noul smartphone de la Allview a fost lansat

0
738

Brand-ul românesc Allview continuă seria lansărilor ce a pornit odată cu modelul de top X2 Xtreme, oferind clienților mai puțin potenți financiar o versiune mai accesibilă ca preț a acestuia.

Iată că au trecut exact doi ani de la lansarea modelului anterior P5 Qmax, un smartphone dual-sim cu display de 5,3 inch, cameră foto de 8 MP, procesor Quad-core de 1,2 GHz Cortex-A7 și memorie de 4 GB, 1GB RAM cu maxim 32 GB prin microSD.

Noul smartphone P6 Qmax vine cu un ecran de 5,95 inch și cu un procesor octa-core de 1,7 GHz. Potrivit precizărilor managerului general de la Alview, Lucian Peticilă, acest ultim smartphone aduce mai mult cu X2 Xtreme decât cu P5 Qmax.

2

Motivele acestei asemănări sunt carcasa cu dimensiuni apropiate de X2 Xtreme și cele două camere foto, cea principală de 13 MP cu un blitz dual LED și cea frontală cu autofocus, de 5 MP, folosită pentru selfie-uri și apeluri video.

In plus, smartphone-ul dispune de 2GB memorie RAM plus 16GB memorie internă cu posibilitate de mărire cu ajutorul cardului microSD. Display-ul deține tehnologia IPS ce permite redarea imaginilor cu rezoluția de 1920 x 1080 pixeli, fiind animat de un GPU aparținând seriei Mali-450.

1

Funcții precum Face Detection, Smile Shot sau Face Beauty dar și posibilitatea filmării Full HD ce dispune de stabilizator de imagine, sunt oferite de aplicația de captură a acestui excelent P6 Qmax ce deține și o baterie de 3000 mAh care promite până în 13 ore de convorbire ori aproximativ 300 de ore de stand-by. In plus, P6 Qmax mai are funcția Smart Power Saving Mode cu ajutorul căreia poți prelungi durata de funcționare a bateriei, obținând maxim 20% autonomie în modul ”Startup”.

De asemenea, noul smartphone P6 Qmax de la Allview posedă și Gesture Control, o funcție cu ajutorul căreia putem porni display-ul cu o atingere dublă a suprafeței acestuia sau putem accesa orice aplicație a smartphone-ului prin desenarea unei simple litere pe ecran. Incepînd cu ziua de astăzi, noul P6 Qmax poate fi achiziționat făcând precomandă, la prețul de 1099 de lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.