Cum îți poți curăța foarte bine Mac-ul de fișiere nedorite

0
606

Cu toții am întâlnit situații în care computerele noastre devin încărcate cu fișiere mai mult sau mai puțin nefolositoare, iar dacă nu dispunem de suficiente cunoștințe privind programele și modul lor de a opera, nu vom ști exact ce fișiere trebuie să eliminăm.

Aici voi vorbi despre genul acela de programe care pot „gândi” în locul nostru, fiind capabile de a ne face ordine prin Mac-uri. E drept că aceste tipuri de computere sunt recunoscute pentru faptul că provoacă puțină dezordine prin fișiere, dar cred că programele pe care le voi prezența mai jos ne pot fi doar de folos și nu se știe niciodată cât de utili pot fi câțiva gygabytes în plus.

Clear Disk: 

cleardisk

Cu o interfață „prietenoasă” și foarte ușor de folosit, aplicația Clear Disk poate șterge cu ușurință fișierele nedorite din Mac. Poate furniza informații privind cantitatea de memorie ocupată de fișierele inutile și garantează accesul chiar și către fișierele de sistem.
Realizatorii aplicației o prezintă pe aceasta ca fiind opțiunea perfectă de a asigura funcționarea optimă pentru Mac-uri doar prin câteva click-uri. Vom afla dacă e bine sau nu să-i credem pe cuvânt doar dacă procurăm Clear Disk din Mac App Store și o supunem testării.

Daisy Disk:

DaisyDisk-4

Această aplicație oferă o prezentare generală a fișierelor din Mac, după cum probabil ați dedus deja din imagine. Ea poate prezenta toate fișierele de pe toate disk-urile conectate la Mac, totul sub o formă pe înțelesul tuturor, ilustrația ducându-ne cu gândul la o margaretă, după cum însuși numele aplicației sugerează.
Prin Daisy Disk puteți aplica preview-ul asupra oricărui fișier despre care doriți detalii privind modul cum el funcționează și să-l ștergeți cu ușurință dacă considerați necesar.

App Zapper:

appzapper

App Zapper vă permite dezinstalarea oricărei aplicații odată cu toate fișierele de sistem aferente. E foarte simplu de folosit, trebuie doar să „târâți” aplicațiile nedorite și App Zapper va găsi în câteva secunde fișierele compatibile, urmând ca ștergerea lor să fie posibilă printr-un simplu click.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.