Cum să-ți protejezi Apple Watch-ul de zgârieturi și alte mici defecțiuni

0
776

Achiziționarea unui Apple Watch presupune o investiție de câteva mii de lei, iar dacă aveți în posesie un asemenea device cu siguranță că nu v-ați dori să se aleagă cu zgârieturi și alte soiuri de defecțiuni exterioare. Nu de alta, dar știm cu toții cât de mult contează prima impresie când vă duceți la un interviu de exemplu, iar un ceas zgâriat și neîngrijit la mână, fie și unul inteligent, nu cred că vă poate favoriza.

O metodă bună de a vă proteja de deteriorări display-ul ceasului inteligent de la Apple este reprezentată de procurarea unei folii protectoare care e foarte similară cu cea pentru smartphone-uri, întrucât ambele sunt create din aceleași materiale. E drept că nici folia pentru Apple Watch nu rezistă o veșnicie, fiind nevoie să o înlocuiți după o vreme, dar măcar aveți certitudinea că odată aplicată, display-ul ceasului va fi în siguranță pentru cel puțin câteva luni. folie

Folia protectoare pentru Apple Watch poate fi cumpărată de pe eMAG, urmând acest link.

Știm că ceasul inteligent creat de Apple este disponibil în mai multe modele. Mai jos aveți varianta sport și cea din oțel. Deși am fi tentați să credem că a doua versiune asigură o protecție ridicată, pentru că materialul este mai dur, în mod paradoxal pentru mulți situația stă tocmai invers: ceasul din oțel este mult mai predispus zgârieturilor decât cel alăturat.

st

Explicația constă în faptul că Apple Watch-ul din oțel este realizat dintr-un crom foarte lucios care permite în mod foarte evident observarea zgârieturilor, în timp ce versiunea sport este realizată dintr-un finisaj asemănător ultimelor iphone-uri care face ca zgârieturile să fie ca și inexistente în majoritatea cazurilor în care ele apar, pentru că se pot observa mult mai greu.
Așadar, o bună metodă de a vă proteja ceasul inteligent de zgârieturi e să optați pentru modelul cel mai puțin predispus unor asemenea mici defecțiuni.

O altă opțiune demnă de luat în calcul este achiziționarea unei huse speciale. De obicei, husele sunt fabricate din cauciuc sau plastic dur și sunt proiectate astfel încât să vă poată acoperi aproape în totalitate Apple Watch-ul, cu excepția display-ului și a spatelui.

husaapple

Acest tip de husă nu vă schimbă modul în care interacționați cu Apple Watch-ul, dar utilizarea sa va însemna ceva volum în plus pe care s-ar putea să-l percepeți drept incomod, cel puțin la început. Husele vă pot proteja ceasul atât împotriva zgârieturilor cât și a loviturilor, iar ele sunt de diferite tipuri, cele mai celebre fiind cele numite Spigen CandyShell, Spigen Thin Fit, X-Doria Defense, Baseus Shell și Orzly Invisicase.

Dacă deja v-ați acoperit Apple Watch-ul de zgârieturi, cel mai probabil aveți o variantă din oțel, dar încă există o cale de a scăpa de micile defecțiuni. Nu, nu mă refer la varianta de a vă descotorosi complet de telefon, care automat ar duce și la scăparea de zgârieturi, ci să faceți rost de o pânză din microfibre și de lustruire cu ceva metal despre care vă puteți informa și de la un bijutier, ceea ce ar duce la dispariția celor mai multe dintre zgârieturi.

polish

Personal, rezonez pe deplin cu ideea că cea mai eficientă metodă de a vă proteja integritatea unui telefon sau a unui ceas inteligent este să nu le lăsați în preajma obiectelor ascuțite și să faceți un minim efort de concentrare când le manevrați, astfel încât să nu le scăpați pe jos.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.