Asus Transformer Book T100TA-DK003b, laptop şi tabletă în acelaşi pachet

0
805

De ce să alegi un laptop şi o tabletă când poţi să le ai pe amândouă în acelaşi pachet. Cei de la Asus sunt iniţiatorii unui astfel de sistem, ce îţi permite să foloseşti tableta pe post de laptop şi viceversa. Suntem în anul 2015, nu avem nevoie de dispozitive grele, vrem să folosim cât mai mult portabilitatea, să putem lucra la proiecte de oriunde ne-am afla. Dispozitivele desktop şi laptopurile nu sunt o soluţie tocmai fiabilă, însă tabletele pot oferi o portabilitate cu mult mai crescută, datorită greutăţii şi dimensiunii scăzute. Pentru a le avea pe amândouă, cei de la Asus deţin o întreagă gamă de astfel de produse. Întrucât eMAG ne pune la dispoziţie o grămadă de oferte cu ocazia Stock Busters, astăzi dorim să vă prezentăm un dispozitiv ce poate să ofere zeci de ore de divertisment.

res_5993ae2a0f4afb8c281d5a82d12324c6_full

Asus Transformer Book T100TA-DK003B, în ciuda greutăţii şi dimensiunilor sale poate să ofere o performanţă de invidiat. Aceasta beneficiază de un procesor Intel Atom Z3740 tactat la o frecvenţă de 1.33GHz, display de 10.1 inch, 2GB de memorie RAM şi 64GB spaţiu de stocare. Pe partea grafică aceasta dispune de un nucleu Intel, mai exact modelul HD Graphics, capabil să ducă până şi cele mai pretenţioase jocuri. Cel mai important aspect al acestui dispozitiv este felul în care se modulează, având opţiunea de a se transforma oricând într-o tabletă sau într-un laptop, datorită suportului şi a tastaturii. Chiar dacă la prima impresie nu pare un device care să reziste prea mult la o utilizare mai intensă, aceasta are o autonomie de 11 ore. Recomandăm tableta Asus Transformer Book T100TA-DK003B tuturor celor ce au nevoie de mai multă fiabilitate şi portabilitate în tot ceea ce fac pe un sistem de calcul.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe eMAG.ro la preţul de 1.399,99 Lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.