Cum va arăta iPhone 5se şi ce schimbări va aduce

0
571

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la evenimentul celor de la Apple, în cadrul căruia vor prezenta noul device de 4 inch, denumit şi iPhone 5se.

Dezvoltatorii de la Apple au luat-o puţin razna? Poate că aşa cred unii utilizatori de telefon mobil din moment ce tot mai mulţi producători se zbat să scoată pe piaţă telefoane din ce în ce mai rapide şi cu ecrane cât mai mari. Ca să înţelegeţi puţin despre ce este vorba, conducerea Apple a hotărât ca pentru noul iPhone să aleagă un ecran de 4 inch, asemeni celor de acum câţiva ani de pe pieţele de telefoane mobile.

z1

Imagini oficiale sau nu, cert este că deținătorii 9to5Mac au publicat în exclusivitate câteva imagini cu privire la aspectul viitorului model de telefon Apple. Potrivit imaginilor, noul terminal va avea aceleaşi dimensiuni precum cele folosite la realizarea iPhone 5 sau iPhone 5S. Inclusiv aspectul acestuia va fi asemeni celor două modele enunţate mai sus, cu o singură excepţie în cazul butonului de power care a fost repoziţionat în partea dreaptă a telefonului.

Potrivit zvonurilor, prezentarea în cadrul căreia va fi lansat şi noul model de telefon de la Apple, va avea loc pe data de 15 martie. Mai mult decât atât, se presupune că în ciuda faptului că telefonul are un ecran de 4 inch, capacităţile sale din punct de vedere a performanţei să fie asemeni unui iPhone 6S. Terminalul va prelua inclusiv funcţiile speciale de live photos şi NFC pentru plata cu telefonul. De asemenea, precum v-aţi obişnuit, device-ul va veni în două variante, una cu 16GB şi una cu 64GB spaţiu de stocare. Totodată Apple a ales să micşoreze ecranul noului telefon pentru al putea scoate spre vânzare la un preţ cât mai accesibil, astfel încât şi cei ce nu au avut până acum un produs cu iOS să îşi permită să îl testeze.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.