Masquerade îţi transformă banalul selfie într-unul comic

0
525

Magazinul de aplicaţii a celor de la Apple deţine la momentul de faţă o gamă largă de softuri pentru editarea foto/video, însă nici unul nu se poate compara cu Masquerade.

Masquerade aduce noutăţi în domeniul graficii, fiind una dintre puţinele aplicaţii de pe piaţă ce pot să transforme un selfie într-un adevărat portret comic. Aceasta se foloseşte de algoritmi speciali pentru detectarea feței, putând chiar să adauge elemente de design peste aceasta, cu scopul de a realiza la final un efect pe cât se poate de comic.

msq4

Dezvoltatorii aplicaţiei au publicat şi SDK-ul acesteia, pentru a lăsa mână liberă utilizatorilor să adauge filtrul dorit. Dacă filtrul adăugat se dovedeşte a fi unul bine optimizat, atunci poate fi adăugat în magazinul realizat special pentru Masquerade, denumit şi Filters Store. Deşi nu a fost lansată de foarte mult timp, a reuşit să adune un număr suficient de mare de filtre custom.

msq1

Dezvoltatorii aplicaţiei speră ca magazinul dedicat filtrelor să devină un mediu cât se poate de familiar pentru cei ce doresc să adauge puţină diversitate conţinutului lor foto/video. Pe lângă toate acestea, Masquerade dispune de un sistem proritar de modelare 3D direct din aplicaţie, prin intermediul căruia utilizatorii îşi pot modifica filtrele în funcţie de preferinţă.

msq2

Aplicația Masquerade este disponibilă în magazinul celor de la Apple spre descărcare, venind la pachet cu întreg sistemul de transformare 3D de pe urma căruia puteţi să câştigaţi bani dacă aveţi talent în modelarea imaginilor tridimensionale.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.