Data de lansare și specificații pentru smartphone-ul OnePlus 2

0
748

Se apropie data lansării pentru OnePlus 2, unul care va face față cu brio actualelor standarde privind smartphone-urile, datorită specificațiilor sale. Și ca viitorul device să beneficieze de toată atenția necesară, creatorii săi au anunțat că prețul său va fi unul neașteptat de mic pentru ce poate telefonul să facă. Acest lucru nu ne poate surprinde, ținând cont că firma chineză este destul de nouă pe piața smartphone-urilor și vechea metodă „produse ieftine și bune” reprezintă cea mai eficientă pentru câștigarea de clienți.

OnePlus 2 va fi înzestrat cu puternicul procesor Snapdragon 810 de 8 nuclee, același care poate fi găsit și la alte telefoane de top, unul dintre ele fiind și Xperia Z3+ creat de japonezii de la Sony. Rularea de jocuri și diverse aplicații vor fi asigurate și de memoria RAM de nu mai puțin de 4GB, ceea ce cu siguranță că va permite gestionarea facilă a mai multor operații simultan. Încă nu știm nimic despre memoria internă a smartphone-ului, dar cui îi mai pasă de acest aspect când există carduri de memorie la prețuri adaptate pentru buzunarul oricui?

Display-ul este de 5, 5 inci și de tip QHD, fiind capabil să afișeze fotografii și filmări realizate cu una din cele două camere cu care este echipat device-ul: cea principală de 16MP iar cea frontală de 5MP.

Surse nu tocmai oficiale susțin că OnePlus 2 va avea parte de un sistem de identificare a utilizatorului prin scanarea cu laser a amprentei unui deget. Oficialii firmei au confirmat informația cum că noul smartphone va fi dotat cu sistemul de operare denumit Oxygen care permite controlarea anumitor aplicații din device prin simple gesturi ale mâinilor, dar este interesant de văzut dacă și Android va avea vreo influență în acest caz.

Directorul executiv al firmei OnePlus a declarat că noul smartphone va costa în jur de 2499 yuani, adică aproximativ 400 de dolari. Prin comparație, predecesorul OnePlus a putut fi achiziționat la prețurile 299 respectiv 349 de dolari, în funcție de cantitatea de spațiu de stocare, el fiind disponibil în două variante: cu 16 respectiv 64GB.

Smartphone-ul OnePlus 2 va fi lansat luna viitoare, necunoscandu-se data exactă.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.