Dispozitivul care îți poate schimba starea mentală a fost pus în vânzare

0
556

Nu de puține ori li se întâmplă oamenilor să aibe calitățile fizice necesare pentru a efectua o sarcină dar să fie opriți de simplul fapt că se simt „dărâmați psihic”, adică stresați, încordați sau letargici. Stresul cel puțin reprezintă una din cele mai mari probleme ale omenirii secolului XXI, iar dacă metode clasice de rezolvare precum plimbatul cu bicicleta, exercițiile fizice sau o vacanță la munte nu dau rezultate, poate că e rândul științei moderne să între în scenă. Ea pare că a găsit din nou o soluție salvatoare, aceasta purtând denumirea de Thync.

Thync este un nou device wearable creat pentru a schimba starea mentală a utilizatorilor săi, prin manipularea electricității din creier. Odată amplasat pe frunte, dispozitivul de forma unui triunghi alb de plastic are capacitatea de a calma sau de a administra o doză de energie celui care îl folosește, în funcție de cum i se comandă prin intermediul unei aplicații de smartphone. Pentru ca efectul dorit să aibă loc, e nevoie ca encefalul utilizatorului să fie „electrocutat” timp de aproximativ o oră, după care transformarea va dura mult mai mult.

Thync a fost pus în vânzare astăzi la prețul de 299 de dolari, el fiind inventat în urmă cu câteva luni, iar încă un motiv bun pentru a-l cumpăra ar fi acela că toți cei care l-au testat până acum s-au declarat mulțumiți de rezultate. Ce-i drept, dispozitivul Thync nu a produs reacții tocmai entuziaste per total, mulți comparând efectele rezultate în urma folosirii lui cu cele obținute în urma consumului de cafea sau de bere.

Ajuns pe teritoriul Regatului Unit luna trecută, dispozitivul Thync a iscat rapid discuții din cauză că noile legi ale guvernului britanic interzic comercializarea oricărui produs care e capabil de efecte psihoactive. Cei care au fost de partea dispozitivului Thync au invocat faptul că acesta ar trebui să fie permis deoarece funcționează prin a manipula electricitatea din encefal și nu vreo substanță materială.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.