Microsoft intenționează să cumpere o nouă aplicație

0
469

Compania Microsoft a început să cumpere în ultimul timp unele dintre cele mai bune aplicații provenite de la terți pentru iOS și Android.

După achiziționarea aplicației Acompli redenumită ulterior Outlook și apoi aplicației calendaristice Sunrise, compania Microsoft este acum interesată de aplicația Wunderlist. Potrivit The Wall Street Journal, Microsoft a fost de acord să cumpere 6Wunderkingder GmH, platforma germană care a creat și dezvoltat Wunderlist, pentru un preț aflat între 100 milioane de dolari și 200 milioane de dolari. Tranzacția nu a fost încă efectuată, iar The Wall Street Journal caută o persoană în ton cu subiectul pentru alte detalii deoarece compania Wunderlist a refuzat să comenteze pe această temă.

Achiziția Wunderlist reprezintă cea mai recentă mutare a companiei Microsoft de a spori prezența sa pe telefonale mobile și să acopere toate modalitățile software de productivitate. Aplicația Acompli are rolul de a verifica emailurile, Sunrise pentru calendar și Wunderlist va trebui să acopere golurile. Wunderlist a primit deja comentarii favorabile în rândul utilizatorilor Android, iOS și Windows Phone. Versiunile desktop există, de asemenea, pentru Windows și OS X.

În luna martie, compania Microsoft a lansat aplicații reproiectate cu management inteligent de activitate. Fără nici o confirmare de la Microsoft sau Wunderlist este prea devreme pentru a ști planurile Microsoft pentru respectiva aplicație. Acompli a fost repede reproiectata datorită nevoilor companiei, în timp ce aplicația Sunrise a rămas până în prezent mai independentă și și-a păstrat numele original.

Compania Microsoft deținută de Bill Gates, nu de mult a început să cumpere proiecte importante de la terți precum Sunrise, Acompli sau Outlook, dar și popularul joc open-world de construit Minecraft.

Update 3 iunie: The Wall Street Journal a declarat inițial că achiziționarea 6Wunderkinder GmH de către Microsoft a fost între 100 milioane și 200 milioane de dolari, dar se pare că adevărata sumă este între 1 milion și 2 milioane de dolari.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.