Elephone vine cu noi oferte pentru gama de telefoane mobile

0
472

Elephone vine din ce în ce mai des cu oferte foarte atractive pentru gama de telefoane mobile. Acum o lună prezentam câteva modele de telefoane foarte performante aflate în oferta lor şi iată că acum primim o nouă serie de device-uri la un preţ extrem de mic. Majoritatea producătorilor caută să scoată din în ce mai mulţi bani de la cumpărători, însă acest lucru nu este posibil decât dacă firma este foarte cunoscută sau respectivul dispozitiv are performanţe de neegalat. Cu toate acestea, Elephone are grijă de buzunarul tău şi îţi pune la vânzare 4 telefoane foarte performante şi cu un design extrem de atrăgător.

Elephone M2

Elephone M2 este primul produs aflat în marea ofertă, având ca performanţă un procesor Octa Core tactat la o frecvenţă de 1.3GHz, 3GB de memorie RAM şi 32GB spaţiu de stocare. Telefonul dispune de un display de 5.5 inch (1920×1080), o cameră foto/video frontală de 5.0MP şi una principală de 13.0MP. Aspectul acestuia este foarte bine ales, astfel încât pe lângă performanţă să obţii şi un produs atrăgător. Produsul poate fi găsit în ofertă la preţul de $149,99.
Elephone M1
Elephone M1, vine la pachet atât cu o performanţă ridicată cât şi cu durabilitate, acesta fiind conceput din materiale rezistente contra anumitor şocuri. Performanţa acestuia este redusă la un procesor Quad Core de 1.3GHz, 2GB de memorie RAM şi 16GB spaţiu de stocare. Camera foto principală are 8.0MP (SW 13.0MP) iar cea secundară doar 2.0MP suficient cât să acopere o mare parte din necesităţile de video-calling. Produsul poate fi găsit în ofertă la preţul de 119,99.

Elephone Q

Elephone Q, un device dedicat mai mult celor ce vor să aibă parte de o autonomie mai mare. Telefonul în comparaţie cu cele prezentate mai sus, este cu mult mai mic şi cu mult mai slab în performanţă, însă aceste lucruri nu îl fac să fie decât un smartphone mai rezistent din punct de vedere a eficienţei bateriei. Are doar un procesor Dual-Core tactat la o frecvenţă de 1.2GHz, 512MB de memorie RAM şi 4GB spaţiu de stocare. Camera foto/video principală are doar 2.0MP iar cea secundară 0.3MP. Produsul poate fi găsit în ofertă la preţul de $69,99.

Elephone Trunk

Elephone Trunk aduce o experienţă unică din punct de vedere a utilizării, find foarte bine optimizat la capitolul performanţei şi sistemului de operare. Acesta dispune de 16 GB spaţiu de stocare, un procesor Quad-Core şi 2GB de memorie RAM. Precum orice telefon care îşi respectă viitorul proprietar, acesta deţine o cameră frontală de 2.0MP şi una principală de 13.0MP. Produsul poate fi găsit în ofertă la preţul de $89,99.

Oferta completă poate fi găsită pe site-ul EverBuying şi cuprinde mai multe informaţii cu privire la produsele prezentate mai sus.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.