În curând Facebook îţi va permite să faci cumpărături direct din aplicaţie

0
423

Cu toate că anumite zvonuri cu privire la lansarea unei platforme de „Magazin Online” pentru Facebook au circulat pe internet încă de acum doi ani, se pare că a sosit momentul ca cineva să confirme această veste. Da, în curând vom putea să ne facem cumpărăturile de acasă, de pe confortabila noastră canapea, fără a mai fi nevoie să umblăm prin mall, să pierdem zeci de minute căutând un anumit produs. Facebook vrea să introducă această nouă platformă ca o opţiune precum „grupurile, paginile sau jocurile”, astfel încât să le ofere oamenilor şansa de a accesa mult mai repede noua lor secţiune.

Facebook intenţionează să introducă acest sistem întocmai pentru a încuraja comerţul online, dar şi ai ajuta pe vânzători să beneficieze de un mediu mult mai eficient de lucru. Cu siguranţă sunteţi de acord cu faptul că Facebook memorează fiecare informaţie pe care aţi introdus-o până acum, fapt pentru care reclamele din News Feed cu privire la Magazinul Online vor apare în funcţie de interesele tale.

La momentul de faţă secţiunea de cumpărături pe Facebook se află în stadiul de testare, însă potrivit informaţiilor furnizate către The Verge, întregul proiect nu ar mai dura mult, iar în curând toţi utilizatorii se vor putea bucura de o nouă experienţă în shopping-ul online.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.