Evolio a lansat primul smartwatch românesc, x-Watch

0
587

A venit momentul ca după o bună perioadă de la apariţia ceasurilor inteligente pe piaţă, să avem în sfârşit un model românesc, mai exact un model care să ne reprezinte la nivel local. Surpriza vine din partea Evolio şi poartă denumirea de x-Watch, iar conform celor care au reuşit să îl testeze până la momentul de faţă, ceasul pare a fi extrem de bine gândit, având totodată un echilibru calitate-preţ.

evolio-xwatch-798x434

X-Watch este în ansamblu un ceas elegant, realizat din finisaje premium care pot îmbunătăţi experienţa de coumnicare şi de viaţă a utilizatorilor. Este foarte bine conceput din punct de vedere a designului, fiind totodată şi foarte confortabil pe mâna purtătorului. Display-ul acestuia este de tip IPS şi are o dimensiune de 1.22 inch, FQVGA 240×204 pixeli, putand fi un bun înlocuitor al telefonului, pe el afişându-se o gamă variată de aplicaţii. Ceasul poate fi un mediu sigur pentru transmiterea mesajelor sau a desfăşurării unei convorbiri telefonice.

X-Watch dispune de un software de notificare în privinţa mesajelor primite, permiţând totodată citirea acestora sau trimiterea unor răspunsuri predefinite. Pe lângă toate acestea, smartwatch-ul a fost conceput pentru al ajuta pe utilizator să mențină un stil de viaţă cât mai sănătos, dispunând de o serie larga de senzori şi funcţii ce îi pot oferi acestuia informaţii cu privire la măsurarea pulsului, măsurarea paşilor şi a caloriilor consumate, reminder de sedentarism şi monitor pentru calitatea somnului.

evolio-x-watch-4-1170x644

În concluzie ceasul dispune de majoritatea funcţiilor importante disponibile la momentul de faţă şi pe celelalte deviceuri de acest gen. Fiind un produs românesc desigur că preţul trebuie să se adapteze la piaţa locală, costând la momentul de faţă numai 249 de lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.