Facebook a adăugat un nou conținut secțiunii ”Privacy basics”

0
744

Cei de la Facebook au adăugat un conținut nou secțiunii „Privacy Basics”. Aceștia explică mai în detaliu numeroase aspecte care sunt legate de securitatea și confidențialitatea contului. În urmare, cei de la Facebook au adăugat o nouă secțiune care poartă numele de „Cum îți poți menține contul în siguranță”.

Secțiunea „Privacy Basics” a fost adăugată anul trecut în luna noiembrie și aceasta conținea materiale care explicau interacțiunea cu alți ultilizatori, ce poți vedea și la ce informații aveau acces ceilalți. Cu toate acestea, mulți utilizatori ai rețelei de socializare credeau că unele informații erau confidentiale, când de fapt ele erau publice.

În această nouă secțiune toate informațiile sunt structurate în funcție de subiectul ales. Sectiunea conține informații legate de parole și modul prin care puteți  să o faceți mai sigură, iar pe lângă aceste informații, Facebook indică când este sugerat să ieșiți din cont. Toate conturile pot fi atacate prin diverse metode precum: spam, hack, furtul parolei sau phishing. Dacă aveți întrebări legate de cele menționate de mai sus aveți răspunsurile în noua secțiune.

Partea interesantă este că Facebook explică modul în care răspunde cererilor din partea guvernelor. Cei de la Facebook răspund doar cererilor fondate, iar utilizatorii de care autoritățile sunt interesate sunt înștiințați de cele mai multe ori.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.