Microsoft a împlinit astăzi 40 de ani de la lansare

0
710

În sfârşit, încă o cifră rotundă pentru cei de la Microsoft, 40 de ani de experienţă, 40 de ani în care ne-au demonstrat capabilităţile şi profesionalismul dezvoltatorilor, 40 de ani în care am zâmbit şi ne-am bucurat de serviciile şi produsele oferite.

Acum 40 de ani, Bill Gates şi Paul Allen începeau să dezvolte unul dintre giganţii de astăzi, Microsoft, ei sunt printre primii care au reuşit să pună bazele uneia dintre cele mai mari companii de IT din lume. Cei de la Microsoft au fost primii care au dat startul unei noi generaţii, au dat startul unuia dintre cele mai bune sisteme de operare. Windows a reprezentat şi va reprezenta în continuare pentru Microsoft unul dintre cele mai reuşite sisteme de operare din toate timpurile, întrucât a fost printre primele lansate şi a dovedit în timp cât de mult a evoluat tehnologia în demersul dezvoltatorii şi reactualizării unei astfel de platforme.

Microsoft pe viitor are planuri mari, inclusiv să lanseze unii dintre cei mai interactivi şi mai interesanţi ochelari, HoloLens. Proiectul a fost anunţat, însă la momentul de faţă, inginerii mai au nevoie de puţin timp pentru al pune la punct şi al face să funcţioneze suficient de bine încât să îi mulţumească pe toţi. Compania, în ultima vreme s-a axat pe dezvoltarea Windows-ului pe terminalele mobile, fapt pentru care pe viitor au de gând să lanseze Windows 10, unul dintre cele mai aşteptate şi mai bune sisteme de operare din lume.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.